Meniu principal

Expansiunea chinezilor de la KBB

usa-rotativa-kbb

După ce a pătruns pe piaţa din Anglia, Spania sau Olanda cu uşi rotative ieftine şi de calitate, chinezii de la KBB urmăresc să intre şi pe piaţa din Europa de Est. Primul pas a fost făcut anul trecut în Kosovo iar anul acesta, în luna mai, au încheiat deja un parteneriat cu o cunoscută firmă poloneză.
Pentru Europa de Est au pregătit un produs economic şi anume operatorul pentru uşi glisante KBB Smart.  Nu se cunoaşte încă exact performanţele acestui operator însă, dacă avem în vedere că operatorii din portofoliul standard au componente ale unor cunoscute mărci europene ( a se vedea fotografia de mai jos )
operatorseste posibil ca şi acest operator Smart să fie cel puţin la nivelul operatorilor care se montează în această parte de Europă.
După cum evoluează piaţa actuală şi citind printre rândurile comunicatelor KBB, este de asteptat ca, în maxim un an, să vedem marca KBB prezentă şi în România.

Însă, până atunci, Mega Image păstrează ritmul de deschidere pentru noi magazine şi, implicit, Rom Automatizare mai montează câteva glisante Besam. Mai jos o fotografie făcută recent, înaintea deschiderii magazinului de pe Şos. Morarilor.
mega_image