Meniu principal

Euro-Wood: fereastra AGB – garanţia securităţii casei tale!

agb_euro_wood_security_2017

Euro-Wood SRL, importator şi distribuitor autorizat al feroneriei AGB, împreună cu partenerul său Alban Giacomo SpA au organizat, la începutul lunii mai 2017, două evenimente intitulate „Fereastra AGB – garanţia securităţii casei tale”, evenimente dedicate securităţii antiefracţie pentru ferestre din lemn.
Întâlnirile care au avut loc la Buzău şi Roman au reunit un număr important de producători de tâmplărie din lemn şi au avut ca scop principal informarea acestora cu privire la securitatea antiefraţie a ferestrelor (standarde şi normative,  precum şi modalităţi de a răspunde cerinţelor din ce în ce mai multe cu privire la securitatea casei).
euro_wood_agb_1euro_wood_agb_2

În cadrul celor două evenimente, Diego Dal Zotto – brand manager AGB – le-a prezentat invitaţilor:

– ultimele noutăţi impuse de standardele de securitate;

– importanţa oferirii unui produs ce le garantează beneficiarilor finali siguranţa în propria locuinţă;

– care sunt paşii de urmat pentru a produce o tâmplarie antiefracţie;

– posibilitatea obţinerii certificărilor antiefracţie RC2/RC3. Prin echiparea tâmplăriei cu feroneria AGB obţineţi certificarea antiefracţie, în sistem cascadă, direct de la producătorul AGB.
euro_wood_agb_3Foarte apreciate de toţi participanţii au fost probele practice de efracţie asupra ferestrelor certificate RC2 (conform normativei EN1630). Feroneria ArTech AGB a rezistat cu brio la aceste teste, depăşind timpul permis de normele antiefracţie în vigoare.
euro_wood_agb_4euro_wood_agb_5

„Ne bucurăm că ambele evenimente găzduite de Euro-Wood şi Alban Giacomo Spa au demonstrat că feroneria AGB respectă în totalitate normele CE în materie de siguranţă, iar diversitatea schemelor de montaj poate răspunde oricaror exigenţe. Având un impact pozitiv asupra clienţilor noştri, vom continua desfăşurarea acestor întâlniri aducând mereu în atenţia partenerilor noutăţile pentru realizarea tâmplăriei din lemn. Ne asigurăm clienţii că le stăm la dispoziţie permanent pentru asistenţă tehnică şi consultanţă privind întreaga gamă de produse AGB”, a concluzionat Florentin Patriche, director Euro-Wood.

www.euro-wood.ro