Meniu principal

EURO-FEREASTRA 2018: Premiile pieţei de tâmplărie şi faţade, acordate pentru 110 de companii

euro_fereastra_premii_2018
Comunicat de presă 15 mai 2018
 
Un număr de 110 de companii active pe piaţa naţională de tâmplarie termoizolantă şi în domeniile conexe ( 73 de furnizori de sisteme şi 37 de producători de tâmplarie ) au primit diplomele de excelenţă şi Trofeul EURO-Fereastra în cadrul celei de-a V-a ediţii de decernare a acestor distincţii. 
 
Gala de premiere a avut loc la data de 15 mai 2018, in sala Atlas din cadrul Radisson Blu Hotel – Bucureşti, fiind parte integrantă a Conferinţei Internaţionale despre Sisteme de Tâmplărie şi Faţade EURO-Fereastra. Evenimentul, aflat la ediţia a X-a, a fost organizat de publicaţia Fereastra, la conferinţă participând peste 300 de invitaţi.
 
Premiile EURO-Fereastra se acordă în fiecare an pentru a recunoaşte excelenţa în afaceri a companiilor din domeniul tâmplăriei termoizolante/ faţadelor cortina. Distinctiile au fost decernate în cinci categorii, evaluarea şi clasificarea firmelor premiate fiind efectuată de revista Fereastra, entitate independentă ce prelucrează informaţii de afaceri pentru industria de tâmplărie, pereţi cortină şi alte sectoare conexe.
Trofeele şi diplomele de excelenţă au fost acordate pentru promovarea de soluţii inovatoare în domeniul tâmplăriei termoizolante şi contribuţia specială adusă la dezvoltarea pieţei de ferestre din România.
 
Pentru a vizualiza lista firmelor premiate la fiecare categorie, click aici!
 
www.euroconferinte.ro/EURO-Fereastra