Meniu principal

Eleganţa uşilor rotative din bronz Blasi la United Business Center din Cluj

siatec_blasi_top

United Business Center – Cluj Offices este o clădire de birouri din România cu un sistem de intrare special.
Echipa de proiectare şi antreprenorul au optat pentru uşile rotative din bronz Blasi. Aceste uşi, oferite de Siatec ( Aluterm Group – partener oficial Blasi în România ), se încadrează perfect în arhitectura clădirii şi accentuează nota de înalt rafinament prin efectul produs de folosirea bronzului şi a sticlei. Patinarea bronzului oferă intrării şi chiar întregii faţade un farmec aparte, eleganţă şi o vibraţie artistică.
usi-siatec_blasi-ubc-cluj

Despre Blasi
De 40 de ani Blasi dezvoltă şi inventează sisteme automate de uşi cu precizie şi creativitate. Aportul inginerilor proprii, al arhitecţilor, experţilor în prelucrarea metalelor şi al firmelor de construcţii din toata lumea au făcut din Blasi un reper în piaţa producătorilor de uşi automate.

Sistemele automate pentru uşi sunt dezvoltate şi fabricate exclusiv de Blasi în Germania, folosind metode de fabricare high-tech, maiestrie individuală şi experienţa de 40 de ani plecând de la premiza că numai un control perfect asupra proceselor de dezvoltare şi producţie aduc rezultate care satisfac cele mai înalte standarde de calitate.

 

www.siatec/usi-rotative.ro