Meniu principal

Electric Plus investeşte 100.000 de euro în noul showroom Barrier din Bucureşti

Showroom_Barrier_Bucuresti

Compania Electric Plus, care deţine brandul de tâmplărie termoizolantă din PVC Barrier, investeşte 100.000 de euro într-un showroom in Sectorul 4 din Bucureşti. Showroomul are în acest moment 10 angajaţi, urmând ca până la finalul anului să ajungă la 15.

„Vom continua extinderea şi în zona de sud a tării, până vom ajunge la o acoperire naţională de 100%”, a spus Adrian Gârmacea, CEO Electric Plus.

Compania, care are în present 31 de francize, este prezent pe 85% din întreg teritoriul României şi în câteva ţări din Uniunea Europeană, precum Franţa, Marea Britanie, Germania, Italia şi în curând în Belgia.

În cursul lui 2017, Electric Plus a pus în funcţiune a doua linie de producţie sticlă, în valoare de aproximativ 1 milion de euro. Pentru anul 2018 compania îşi propune să se concentreze pe finalizarea proiectului de mărire a capacităţii de producţie (PVC, aluminiu, sticlă, foliere) şi a spaţiului aferent personalului administrativ, tehnic, vânzări şi Academie. Noua capacitate de producţie va avea 200 de angajaţi.

Electric Plus are o cifră de afaceri de aproximativ 26 milioane de euro în anul 2017 şi un profit de 1,33 milioane de euro.

 

Sursa foto: Financiarul