Meniu principal

Echipa de specialiști Roto Aluvision prezentă în standul Roto la BAU Munchen 2019

Roto_BAU_2019_specialistii

Expoziţia BAU din Munchen este unul dintre cele mai importante puncte de întâlnire, la nivel internaţional, pentru toţi cei din domeniul construcţiei de faţade și ferestre din aluminiu. De aceea, Roto va fi reprezentată și la această expoziţie de o echipa multilingvă, care va răspunde întrebărilor legate de soluiile de feronerie prezentate în diversele exponate.
Între 14 și 19 ianuarie 2019 specialiștii Roto în aluminiu pot fi găsiţi în hala C1, standul 319.

O strânsă colaborare cu arhitecţii, proiectanţii de faţade și de case caracterizează activitatea segmentului Roto Aluvision pe tot parcusul anului. De aceea, pe durata expoziţiei BAU din Munchen, multe drumuri se întâlnesc aici. “Roto Aluvision este un partener valoros pentru arhitecti, proiectanţi de faţade și de case și constructori de ansambluri metalice – de la ideea iniţială până la implementare,” explica Jordi Nadal, Director Roto Aluvision pentru Europa si America. “De asemenea, așteptăm cu nerabdare să aflam mai multe despre noile proiecte ale partenerilor noștri la standul expoziţional din 2019.”

Soluţii speciale pentru proiecte
Cu o gamă largă de produse de înaltă calitate, Roto Aluvision oferă soluţii personalizate pentru proiecte inovatoare.
“Echipa Roto Aluvision întelege viziunile arhitecţilor și proiectanţilor de faţade. De aceea, este simplu pentru noi să găsim soluţiile ideale pentru aceste proiecte,” explică Nadal. “Sperăm să trezim interesul multor vizitatori ai expoziţiei asupra produselor Roto.”

Feronerie modernă pentru faţade inovatoare
Pe pereţii exteriori ai standului Roto, pe suprafeţe de proiecţie sunt prezentate sub formă de film proiecte cu faţade realizate de arhitecţi bine-cunoscuţi. La standul Roto, care este de aproximativ 260 m², echipa Roto Aluvision va oferi informaţii despre noutăţile din gama standard, precum și despre soluţiile speciale dezvoltate în ultimii doi ani pentru proiecte ale unor proiectanţi de faţade renumiţi. “Grupul de specialiști” oferă vizitatorilor ocazia de-a afla cât de cuprinzător poate consilia grupul Roto și, de exemplu, cum poate sprijini proiectul unui producător.

Sortiment larg – servicii extinse
“La BAU Munchen 2019, vom impresiona cu proiectele pe care le-am realizat,” declara Nadal. “Faptul că oferim astăzi componente de înaltă calitate pentru ferestre din aluminiu, cum ar fi feronerie, mânere, sisteme de închidere, tehnologia sticlei și garnituri de etanșare, trezeste interesul multor vizitatori ai expozitiei. Roto Aluvision oferă sprijin rapid, de încredere, flexibil, la faţa locului – la nivel global, oricând și oriunde clienţii ne solicită.”