Meniu principal

DOW CLASS MARKET a montat ușile metalice etanșe marca Setum la One Floreasca City

usi_ala_market_dc_bucuresti

One Floreasca City este unul dintre cele mai importante proiecte imobiliare actuale ale Bucureștiului, pe terenul de 2,8 hectare ale fostei fabrici Automatica ( terenul cuprinzând și vechile Hale Ford ), un proiect imobiliar mixt care va include spaţii de birouri, apartamente şi un magazin Auchan, investiţia totală fiind estimată la 100 milioane de euro.

Cum legislaţia europeană și cea naţională prevede obligativitatea amenajării în subsoluri a unor adăposturi de protecţie civilă, proiectanţii noului complex imobiliar au prevăzut în planurile clădirilor astfel de spaţii speciale iar pentru echiparea cu uși și obloane metalice etanșe s-a optat pentru produsele fabricate de firma bucureșteană SETUM SA.

Ușile metalice etanșe într-un canat sau în doua canate asigură etanşeitatea şi rezistenţa la presiune, aceste cerinţe fiind impuse de utilizarea lor ca elemente nestructurale de închidere de siguranţă. Uşile Setum sunt agrementate tehnic de către ICECON şi respectă “Cerinţele tehnice pentru tâmplăria metalică şi din beton armat de protecţie, necesară echipării adăposturilor de protecţie civilă” emis de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi prevederile Legii nr.10/1995 privind Calitatea în Construcţii.
Durata de viaţă a produselor este de 25 ani, în condiţiile respectării instrucţiunilor de montaj şi având o întreţinere periodică.

one_floreasca_city
One Floreasca City – sursa One United Properties

Echipa de montatori a firmei DOW CLASS MARKET, firma specializată pe lângă montajul de uşi automate sau de uşi industriale şi în montaje mai speciale, a asigurat montajul uşilor SETUM; o particularitate importantă a acest tip de montaj este faptul că uşile şi obloanele metalice etanşe se montează numai în golurile din pereţi de beton, obligatoriu înainte de turnarea acestora.
Mai jos sunt câteva instantanee din timpul montajului uşilor metalice etanşe, fotografiile fiind furnizate de DOW CLASS MARKET.
eticheta_usa_ALA_Setum

 

DOW CLASS MARKET este o companie cu capital integral românesc având ca principal obiect de activitate promovarea, comercializarea şi instalarea echipamente de acces ( uşi de garaj, uşi industriale, tehnica de încărcare, uşi metalice, uşi rezistente la foc, automatizări, bariere, etc.). 
DOW CLASS MARKET ofera soluţii complete şi produse din cele mai fiabile si avansate tehnologii printre furnizori numărându-se firme precum Hormann sau Nice.

www.usiautomatizate.ro
https://www.facebook.com/usiautomatizate/