Meniu principal

Două modele de încuietori pentru toaletele din sticlă de la SISO ( Danemarca )

incuietoare_toalete_siso_simax

Încuietorile ( blocatoarele de uşă cu semnalizare Liber/Ocupat ) sunt printre cele mai solicitate componente ale unei compartimentări de toaletă din sticlă, mai ales dacă aceastea sunt montate într-un spaţiu public: centru comercial, mall, restaurant, hotel, clădire de birouri sau spital.
Din acest motiv, acestea sunt primele care trebuiesc înlocuite cu altele noi, însă aici apare clasica problemă cunoscută de toţi cei care lucrează cu sticla securizată: trebuie să fie acelaşi model sau să existe acelaşi decupaj pentru sticlă, altfel trebuie schimbată şi foia de sticlă datorită faptului că o sticlă odată securizată nu mai poate fi prelucrată ulterior.
Recomandarea generală în astfel de cazuri este evitarea încuietorilor sofisticate, cu un finisaj mai deosebit şi alegerea unor încuietori cât mai simple şi robuste, funcţionalitatea şi fiabilitatea fiind principalele criterii avute în vedere.

Două astfel de modele de încuietori se regăsesc în portofoliul de produse oferite de Simax Automatic, acestea fiind marca SISO ( Danemarca ).

incuietoare_toaleta_model_w_simax incuietoare_toaleta_model_slim_simax

Important: în cazul în care feroneriile folosite la compartimentările de toaletă din mall-uri, hoteluri, etc. nu sunt fabricate special pentru trafic mare de persoane, datorită soluţiilor chimice folosite la curăţenie si dezinfectare, finisajul va avea de suferit în timp, în special datorită coroziunii, recomandarea fiind să se folosescă feroneriile fabricate din oţel inox din gama austenică, seria AISI 304, un oţel inoxidabil special având un procent scăzut de carbon. 
Gama completă de accesorii pentru compartimentări din sticlă pentru toaletă marca SISO este disponibilă printr-un simplu click aici.
configuratie_compartimentare_toalete_siso

Simax Automatic, Bucureşti
office.simax@gmail.com, www.simax.ro
tel 021 313 23 00, 021 313 23 08