Meniu principal

dormakaba vinde pachetul de 40% din acţiunile ISEO

iseo_serrature_2018

Cele 40% din acţiunile deţinute de dormakaba vor fi preluate de ITALMOBILIARE este o companie de investiții, cu un portofoliu diversificat de investiții listate la bursa din Milano și cu o valoare netă a activelor de aproximativ 1,5 miliarde euro.
Timp de aproape 6 ani, din decembrie 2012, Dorma a fost doar acţionar al Grupului ISEO fără să participe direct la stabilirea deciziilor strategice ale companiei. De altfel, oficialii celor doua companii au afirmat că vor mentine bunele relaţii de colaborare și pe viitor.
Restul de 60% din acţiunile ISEO sunt deţinute de familia Facchinetti

ISEO este unul dintre cei mai importanţi  producători de feronerie din Italia, specializat în productia de sisteme de securitate, cheie, încuietori și bare antipanica panică, si care activează, în principal, pe piața europeană. 
În 2017, grupul ISEO a realizat o cifră de afaceri de 150 de milioane de euro, din care 80% în Europa, și are peste 1.200 de angajați.

În România, Grupul ISEO este proprietar al fabricii Feroneria ARAD, o firmă cu o tradiţie de aproape un secol, Feroneria fiind unul dintre cele mai vechi şi puternice branduri din Romania.