Meniu principal

dormakaba: povestea primei chei, o poveste despre încredere

dormakaba_the_first_key

Acordati încredere și independență copilului dvs.!

A oferi  propriului copil o cheie de la intrarea în casă reprezintă un pas mare pentru propria lui independenţă şi o dovadă a încrederii pe care i-o acordaţi! Cu sistemul master de la dormakaba puteţi asigura securitatea deplină a casei Dvs.!

Sistemele mecanice reprezintă modalitatea cea mai simplă şi usoară de a a proteja locuinţa. Există un plan prin care se pot selecta cheile care deschide în mod predefinit  anumite uşi ale casei,  acesta reprezentând un model perfect de a organiza accesul în locuiţe sau în diverse clădiri. Dormakaba deţine sute de brevete înregistrate, ceea ce înseamnă că cheile dormakaba nu sunt disponibile pentru vânzarea cu amănuntul către persoane neautorizate şi nu pot fi copiate fără o dovadă de proprietate.

Master Key System este un plan în care cheile selectate pot deschide mai multe încuietori predefinite. Sistemul poate include un număr nelimitat de uși și oferă acces rapid în toate spaţiile. Cu o singură cheie master se poate deschide toate ușile, lacătele, cutiile poștale etc., ajutând în acest mod la menținerea unui control mai bun. Existența unui sistem Master Key salvează costurile cheilor suplimentare. De asemenea, este foarte util, deoarece există mai puține chei în circulație. Sistemele pot fi ușor extinse.

 

 

dormakaba România – un pas inteligent pentru soluții de acces inteligente 
Bucureşti – sector 3, Splaiul Unirii, nr. 243-245 telefon – 021 321 08 82, fax 021 321 40 61
office.ro@dormakaba.comwww.dormakaba.ro