Meniu principal

dormakaba: cea mai nouă tehnologie pentru uşile rotative la proiectul The Bridge

the_bridge_usi_rotative_dormakaba

Clădirea I a proiectului imobiliar The Bridge dezvoltat de Fortes Partners este în ultima etapă a finalizării sale, în acest moment lucrându-se intens la compartimentările interiore.
Investiţia de 60 milioane de euro are 36.000 mp şi este închiriată în acest moment în totalitate, la parter urmând să fie deschis cel mai mare restaurant în cadrul unei clădiri de birouri din Capitală, Boutique Food Hall, cu o suprafaţă de peste 1.000 de metri pătraţi.

Clădirea beneficiază de cele mai performante tehnologii din domeniul construcţiilor, firma de consultanţă în construcţii Arcadia Engineering proiectând structura de rezistenţă folosind tehnologia japoneză denumită Splice Sleeve NMB, pentru protecţie împotriva cutremurelor.
Pentru dotarea intrărilor proiectanţii au optat pentru noul model de uşi rotative furnizate de dormakaba.

dormakaba_logo_the_bridge

Cele 3 uşi rotative instalate – două la intrarea principală şi una care asigură accesul în curtea interioară  – sunt modelul KT FLEX Direct şi sunt produse utilizând o noua tehnologie sistemul de acţionare, angrenarea foilor folosind motoare electrice clasice şi sisteme de acţionare cu role şi curele fiind înlocuite cu un modul compact care funcţionează pe baza fluxurilor electromagnetice.
sistem_actionare_kt_flex_direct_dormakabaDetalii despre acest nou model revoluţionar de uşă rotativă au fost prezentate pe DespreUşi la începutul lunii iulie odată cu lansarea sa pe piaţă ( click aici ) iar câteva fotografii cu cele 3 uşi montate la The Bridge sunt disponibile mai jos.
the_bridge_usa_dormakaba_1the_bridge_usa_dormakaba_2the_bridge_usa_dormakaba_3

Galerie imagini The Bridge  – clădirea I face parte dintr-un complex de 2 clădiri de birouri, ce-a de-a doua clădire ( cu o suprafaţă de 20.000 mp ) urmând să fie construită în spatele celei dintâi.

 

dormakaba România: www.dormakaba.ro, office.ro@dormakaba.com