Meniu principal

dormakaba: bariere şi porţi acces Argus

 

Soluţia perfectă pentru orice clădire având instalate sisteme de control acces

Gama de bariere și porţi rapide Argus produsă de dormakaba constă, în principiu, într-o cale de acces controlată prin senzori, cu uși automate semi-înalte, în diferite versiuni. Acestea permit acces confortabil, fără un contact fizic, chiar și atunci când sunt transportate bagaje voluminoase sau diferite obiecte. 
După ce o persoana trece, ușile se închid automat, pentru a împiedica accesul altei persoane neautorizate.
Barierele Argus sunt recomandate a fi instalate în clădirile de birouri și clădirile administrative/publice sau școli, în aeroporturi, metrou sau gări, bănci sau în spaţiile industriale.

bariere_argus_dormakaba_top

Sunt disponibile două linii de produse, în funcţie de modul în care se deschid ușile.

Model Argus HSB

Caracteristica acestui model este deschiderea batantă a ușilor. Constructiv există mai multe combinaţii personalizate de design, datorită varietăţii mari de materiale și finisaje.
Opţional, se poate alege de exemplu, în funcţie de desgnul spaţiului, între o carcasă din oţel inoxidabil cu pereţi laterali transparenti și un sistem mai simplu, fără pereţi laterali. În plus, barierele cu senzori sunt disponibile în două lungimi diferite, în funcţie de nivelul de securitate solicitat sau de sistemul de senzori utilizat.
modele_bariere_argus_dormakaba

Model Argus HSG

Ușile modelului Argus HSG se deschid prin glisare ( panourile se retrag în interiorul carcasei ), acestea având diferite înălţimi. Datorită sistemului de glisare lăţimea de trecere este semnificativ mărită faţă de modelul HSB, permiţând accesul mai facil al persoanelor cu mobilitate redusă.
Specific acestui model este echiparea cu senzori premium și carcasă solidă, construită din oţel inoxidabil.
modele_porti_argus_dormakaba

 Din gama de bariere si porti dormakaba Argus

Argus HSB-E08

Constructiv: arelățimea pasajului de trecere 650 mm, lățime totală 1070 mm, înălțime totală 945 mm, lungime totală 2010 mm. Panourile pasajului de trecere din sticlă securizată anti-vandalizare cu 10mm grosime avand balustrada din oțel inoxidabil.
Senzori integrați pe orizontală și verticală în elementele de ghidare ale pasajului de trecere, montați în carcase din oțel inoxidabil.

Mod funcționare: acționarea cu 2 motoare de servo-poziționare integrate în coloana rotativă, ambele sensuri fiind controlate electric.
Pasajul de trecere e monitorizat de senzori instalați în marginea orizontală superioară, inferioară şi laterală a carcasei metalice. Echipamentul este destinat instalării în spaţii cu acces public, fiind capabil să detecteze trecerea persoanelor însoţite de copii sau având bagaje.


Argus HSB – E04 + Charon HSD 

Constructiv: are lățimea pasajului de trecere 650 mm, lățime totală 1050 mm, înălțime totală 1020 mm, lungime totală 2050 mm. Carcasa și picioarele de susținere confecționate din oțel inoxidabil finisaj satinat. 

Mod funcționare: acționat prin 2 motoare de servo-poziționare (integrate în coloana rotativă), ambele sensuri controlate electric. Pasajul de trecere e monitorizat de senzori instalați în marginea orizontală superioară, inferioară şi laterală a carcasei metalice.
Programarea standard a modului de funcţionare este cu elementele opritoare în poziţia normală „închis„, deschizându-se în sensul de trecere numai când o persoană validată încearcă să traverseze, închizându-se în urma acesteia. 
Pictograme de avertizare cu leduri bicolore „Acces permis/interzis.


Argus HSB-E12 – Half-height Sensor Barrier

Constructiv: cu lățimea pasajului de trecere 650mm, lățime totală 1050mm, înălțime totală 1600mm, lungime totală 2050mm. Carcasa și picioarele de susținere confecționate din oțel inoxidabil finisaj satinat

Mod funcționare: acționare cu 2 motoare de servo-poziționare (integrate în coloana rotativă), ambele sensuri controlate electric.
Programarea standard a modului de funcţionare este cu elementele opritoare în poziţia normală „închis”, deschizându-se în sensul de trecere numai când o persoană validată încearcă să traverseze, închizându-se în urma acesteia. 
Posibilitate de montare aparentă a cititoarelor de card pe porţiunile teşite ale carcasei, care pot fi din inox sau din plastic
Ca f
uncție standard, în cazul unei căderi de tensiune, elementele opritoare se pot mișca liber.

♦  dormakaba Argus galerie foto


dormakaba__despreusi_logo_small

 

 

Detalii şi informaţii suplimentare:
dormakaba Romania SRL
Bucureşti – sector 3
Splaiul Unirii, nr. 243-245
telefon – 021 321 08 82, fax 021 321 40 1
office.ro@dormakaba.com, www.dormakaba.ro

 

coperta_catalog_argus_dormakaba
Catalog prezentare Argus (engleză)