Meniu principal

Door Sistem Service: uşi glisante automate înclinate instalate pe un yaht de lux

door_sistem_service_usa_glisanta_yaht_front

Suntem obişnuiti să întâlnim uşile glisante automate la intrarea în clădirile de birouri, în magazine, în centrele comerciale sau în benzinării.
Însă gama de utilizare a uşilor glisante automate este mult mai largă: sunt folosite şi în depozite, în diverse spaţii industriale sau în aplicaţii mai speciale precum laboratoare, spitale sau chiar în clădiri rezidenţiale.

Prezentăm astăzi o utilizare mai „inedită” a uşilor glisante automate, acestea fiind folosite ca uşi de acces pe un yaht de lux, aflat încă în construcţie, într-un şantier naval din România.
Proiectul este realizat de firma Door Sistem Service, pentru yahtul de dimensiuni medii fiind livrate 4 uşi glisante automate. Instalarea uşii centrale a reprezentat o adevărată provocare datorită poziţiei sale în plan înclinat, acest tip de montaj fiind, cel puţin pentru noi, o noutate în România.
usa_glisanta_inclinata_yaht_door_sistem_front


Door Sistem Service, cu o experienţă de 15 ani pe piaţa românească, este printre puţinele firme specializate strict în domeniul uşilor automate, furnizând şi instalând întreaga gamă de uşi automate de la uşi glisante sau rotative până la uşi speciale.
Pachetul de servicii oferite de Door Sistem Service cuprinde pe lângă furnizarea şi instalarea uşilor automate şi servicii complete de service şi mentenanţă, echipele proprii de intervenţie fiind disponibile 24/24 şi având acoperire la nivel naţional.

www.doorsistem.ro