Meniu principal

Door Sistem Service: uşa secțională vitrată APU F42 de la Hörmann

 

usi_sectionale_APU_F42

Uşi secționale Hörmann – design armonios, confort, siguranță si operare sigură

Ușile secționale se deschid vertical și astfel creează spațiu în fața și în spatele ușii. Secțiunile ușii sunt așezate pe orizontală sub tavan, vertical deasupra deschiderii sau a acoperișului. Uşile secţionale industriale, uşile pietonale înglobate, uşile alăturate şi panourile de mascare de la Hörmann sunt concepute astfel încât la integrarea în aliniamentul faţadei să rezulte un aspect armonios al tuturor elementelor. 

♦ Uşile secționale vitrate Hörmann – avantaje 

  • Divizarea vitrării cu aspect identic la uşile cu şi fără uşă pietonală înglobată
  • În cazul unei deteriorări, de exemplu, din cauza unui vehicul, secţiunea inferioară umplută cu spumă poliuretanică poate fi înlocuită simplu şi convenabil

usi_sectionale_hangar_door_sistem

  • Stâlpul protejează şinele de deteriorări; în zona exterioară sunt evitate avariile costisitoare ale clădirii provocate de coliziuni.
  • În zona interioară şinele uşii sunt protejate de avariile provocate de coliziune.

usi_vitrate_sectionale_hormann

  • Trecerea simplă şi sigură a persoanelor prin uşa pietonală înglobată fără prag
  • Vitrări cu suprafaţa amplă asigură pătrunderea luminii în zona de lucru

♦ APU F42 – uşi vitrate din aluminiu cu secţiune inferioară din oţel

Ușile secționale sunt produse dintr-o combinație de oțel/aluminiu sau aluminiu, conving prin programul variat unic, designul de ușă de top și siguranța certificată. Ușile secționale compacte așează lamelele vertical imediat în spatele buiandrugului. Adâncimea de pătrundere redusă este deosebit de avantajoasă pentru hale cu luminatoare, acoperișuri de sticlă și fațade.

Şprosurile ramelor din aluminiu sunt similare ca aspect şi aliniate – atât la profilurile standard, cât şi la profilurile cu rupere termică. Acest lucru este valabil şi pentru uşile cu înălțimi de construcţie diferite. În acest fel compania dvs. se prezintă cel mai bine.

Profil normal cu grosime de 42 mm
Ramele vitrării sunt fabricate în mod standard din profiluri de aluminiu extrudat de calitate superioară, dimensionate pentru activităţi zilnice cu frecvenţă mare din domeniul industrial şi profesional.
Profilul normal, fără rupere termică, este ideal pentru hale sau săli ample care trebuie încălzite sau răcite puţin sau chiar deloc. 

Profil Thermo cu rupere termică cu grosimi de 42 mm
Profilurile Thermo cu partea interioară şi exterioară separate una de cealaltă reprezintă prima alegere oriunde este importantă izolarea termică a halelor sau sălilor. 
Profilul Thermo de 42 mm se livrează în mod standard cu vitrare dublă. Alte variante de vitrare disponibile, de ex. geamul climatic sau geamul cuadruplu din plastic pot să îmbunătăţească eficienţa energetică.

APU_F42_Hormann_detaliu

usa_sectionala_profile_aluminiu_APU_F42_hormann

APU_F42_Hormann_gallery

Film prezentare – trecerea simplă şi sigură a persoanelor prin uşa pietonală înglobată fără prag.

logo_HORMANN

 


door_sistem_service_logo_despreusi

Detalii şi informaţii suplimentare:
Door Sistem Service
telefon – 031 409 00 00, 0723 00 29 18
office@doorsistem.ro , www.doorsistem.ro

coperta_usi_sectionale_hormann_2018