Meniu principal

Door Sistem Service: uşa de garaj basculantă Berry – Hörmann

usi_garaj_basculante_door_sistem_service

Uşa basculantă Berry – calitate germană şi un aspect plăcut!

Totul vorbeşte în favoarea originalului: calitate şi siguranţă, aspect şi confort şi o tehnică rafinată. În fiecare uşă Berry se ascunde experienţa a peste 50 e ani de know-how în domeniul construcţiei de uşi de garaj.

Avantajele uşilor de garaj Hörmann
• Made in Germany – Toate părţile componente ale uşii şi ale sistemului de acţionare sunt concepute şi fabricate chiar de către Hörmann. Teste de lungă durată, efectuate în condiţii reale, garantează calitatea deosebită a produselor de serie sofisticate, marca Hörmann.
• Calitate de marcă certificată – Uşile şi sistemele de acţionare ale firmei Hörmann se potrivesc în proporţie de sută la sută, iar siguranţa acestora a fost testată şi certificată de institute independente recunoscute.
Performanţă durabilă – Mulţumită soluţiilor tehnice deosebite şi a unui sistem de asigurare a calităţii lipsit de orice compromisuri Hörmann acordă 10 ani garanţie la toate uşile basculante şi 5 ani garanţie la sistemele de acţionare marca Hörmann

usi_basculante_berry_hormann_gallery

6 motive pentru a alege o uşă de garaj Berry


Protecţie de jur împrejur datorită detaliilor bine gândite

Capace și baghete de protecţie flexibile
Capacele de protecţie flexibile, amplasate deasupra braţelor de pârghie și baghetele flexibile din material plastic dintre blatul ușii și ramă sunt un exemplu pentru dotările de înaltă siguranţă ale ușii basculante Berry. Acestea reduc pericolul contuziilor și prinderii accidentale în ușă. De acest grad ridicat de siguranţă dispun doar ușile basculante Hörmann

usi_basculante_berry_protectie

usi_basculante_berry_durabilitate

Durabilitate şi siguranţă optimă

Sistem de siguranţă cu arcuri multiple
Dacă unul dintre arcuri se rupe după mai mulţi ani de utilizare, celelalte arcuri rămase intacte susţin ușa. În acest mod ușa este asigurată fiabil contra prăbușirii. Distanţa dintre spirele arcurilor este atât de mică, încât nici măcar degetele copiilor nu se pot prinde practic în ele.


Deschidere şi închidere uşoară pentru utilizatori

Deschidere în condiţii de siguranţă
După deschiderea completă ușa este amortizată de tampon și se oprește în ambutisarea specială de pe șine.

Închidere confortabilă
Braţul de pârghie cu o formă specială împinge ușa la închidere cu putere, în direcţia tocului, ușa fiind trasă și închisă astfel de la sine. În felul acesta nu rămâne nicio crăpătură între ușă și ramă.

usi_basculante_berry_deschidere_inchidere

usi_basculante_berry_siguranta

Siguranţă datorită încuierii inovatoare

Protecţie mai bună anti-efracţie
Sistemul unic de blocare cu piedică al ușilor basculante Hörmann fixează colţurile blatului ușii strâns de ramă, închizând astfel mult mai bine decât broaștele normale cu zăvor. Deschiderea forţată a ușii cu ajutorul unei răngi devine practic imposibilă. Cu un set opţional, pe care-l puteţi monta cu ușurinţă ulterior chiar dumneavoastră, puteţi încuia ușa în mod suplimentar și în sus.


Interogare confortabilă a poziţiei uşii

Confort și siguranţă datorită tehnicii radio bidirecţionale
Acum nu mai este nevoie să verificaţi dacă ușa este închisă în condiţii meteorologice defavorabile sau când este vânt. La apăsarea pe butoane, culoarea LED-ului de la transmiţătorul radio HS 5 BS vă indică poziţia ușii. Când este cazul, dacă apăsaţi un alt buton*, ușa se va închide.

usi_basculante_berry_interogare

usi_basculante_berry_certificare

Siguranţă certificată

Cu rază de acţiune stabilă, fără perturbaţii
Procedeul de codificare BiSecur nou creat, extrem de securizat vă oferă senzaţia confortabilă că nimeni nu poate copia semnalul dumneavoastră radio. Procedeul a fost testat și certificat de experţii în securitate ai Universităţii din Ruhr, Bochum și asigură cel mai înalt grad de securitate, exact ca la tranzacţiile bancare online.


Hörmann BiSecur, sistemul radio modern pentru sistemele de acţionare pentru garaje

Noua telecomandă Hörmann BiSecur a fost premiată de un juriu internaţional pentru designul său exclusivist.

comenzi_bisecur

La noile telecomenzi exclusive BiSecur, în afară de suprafaţa strălucitoare neagră sau albă, cu aspect de lac pentru piane, vă va fascina și forma elegantă, deosebit de plăcută și ergonomică.


door_sistem_service_logo_despreusiDoor Sistem Service, dealer autorizat Hörmann, furnizează şi montează întreaga gamă de uşi de garaj basculante sau secţionale. Echipa Door Service Sistem este la dispoziţie 24h, oferindu-şi serviciile complete de service pentru uşile de garaj, chiar dacă acestea au fost achiziţionate din altă parte: service în garanţie şi post-garanţie, revizii periodice, reparaţii sau intervenţii.
Descarcă documentaţie:Catalog tehnică uşa basculantă Berry Hörmann
Detalii suplimentare:Door Sistem Service: www.doorsistem.ro, office@doorsistem.ro, tel 031 409 00 00