Meniu principal

Door Sistem Service: automatizările Nice pentru porţile batante, întotdeauna o alegere cu stil

automatizari_porti_batante_nice_articol

Sisteme de automatizări pentru porţi asigură beneficiarilor în primul rând un conform sporit în utilizare şi adaugă valoare oricărei proprietăţi.

Disconfortul de a deschide și închide manual poarta este de domeniul trecutului: acum, cu un simplu gest, poarta poate fi acționată direct din acasă sau din mașină.
Sisteme de automatizăre și control pentru porți, sunt acum gestionate într-un mod integrat prin interfețe inteligente și intuitive; acestea sunt practice, funcționale și elegante, optimizând orice spațiu în care sunt montate.

Poarta este prea mare şi prea grea?  Nice are grijă să deschidă și închidă poarta foarte uşor, fără efort.

Plouă? Nimeni nu mai trebuie să iasă în ploaie iar poarta se deschide / închide direct din mașină.

Sunt copii in maşină? Nici o problemă, nu vor mai fi lăsaţi să aștepte singuri în timp se deschide sau se închide poarta.

automatizari_porti_batante_nice

Nice oferă soluții unice care combină tehnologia, inovația, calitatea și designul.
Utilizând sistemele Nice, beneficiarii au parte de o largă gamă de opţiuni de configurarea, de sisteme având electronica cea mai avansată şi cu un design extrem de rafinat.
Nice este o companie italiană de renume fiind în acest moment unul dintre cei mai importanţi producători de sisteme de automatizări porţi la nivel internaţional.

 

door_sistem_service_2018Door Sistem Service oferă celor interesaţi întreaga gamă de automatizări pentru porţi batante Nice, asigurând suportul tehnic în alegerea soluţiei optime, instalarea şi configurarea sistemului şi serviciile de garanţie şi post-garanţie.
Suplimentar, Door Sistem Service oferă servicii de întreţinere sau intervenţie şi pentru alte tipuri de automatizări porţi batante sau glisante, echipele proprii find calificate şi certificate în acest scop.

Door Sistem Service, Bucureşti: office@doorsistem.ro, 031 409 000, 0723 00 29 18