Meniu principal

Doar o săptămână până la deschiderea târgului BAU 2017 – München

http://bau-muenchen.com/index-2.html

În perioada 16 – 21 ianuarie îşi va deschide porţile cel mai aşteptat şi important târg internaţional din domeniul materialelor, sistemelor de construcţii şi arhitecturii – BAU 2017 München.
Cifrele ediţiei anterioare ( din 2015 ) sunt edificatoare: o suprafaţă de expunere de 183.000 mp, 17 hale, 16 sectoare distincte şi peste 250.000 de vizitatori care au trecut pragul Centrului Expoziţional Messe München. Conform datelor statistice puse la dispoziţie de organizatori, mai mult de 72.000 de vizitatori au venit din afara graniţelor Germaniei (cu 20% mai mulţi decât la ediţia 2013).
Gama de exponate va fi prezentată în funcție de materialele de construcții utilizate, precum și pe grupe de produse sau tematici. 
Pe întreaga perioadă a BAU 2017 vor fi organizate o serie de conferinţe speciale, pe cele mai importante teme, care vor permite specialiştilor contactul direct cu cele mai noi produse. În completare, va exista un program extins de evenimente conexe, care includ forumuri şi tururi tematice ale târgului, ghizii fiind arhitecţi renumiţi sau specialişti  din domeniu.

The Long Night Of Arhitecture – cel mai important eveniment care se va desfăşura în afara târgului prin care cei interesaţi ( peste 30.000 de persoane înscrise până la această oră ) pot vizita pe parcursul nopţii de 20 ianuarie, 70 de clădiri celebre sau reprezentative din München sau din împrejurimi – detalii aici .
night_architecture

România este prezentă la acest important târg prin doar două companii care au standuri proprii: Glass Expert Contractor şi Romfracht SRL. Comparativ Polonia este prezentă cu 34 de companii, Cehia cu 19 companii, Ungaria cu 8 companii, noi fiind depăşiţi la acest capitol inclusiv de Bulgaria care este prezentă cu 4 companii având standuri proprii.

În următoarele 2 săptămâni, DespreUşi va prezenta printr-o serie de articole, principalele companii care activează şi în România şi sunt prezente la târg, standurile acestora precum şi noutăţile sau evenimentele importante iar detalii şi informaţii despre programul/evenimentele BAU 2017 sunt disponibile în permanenţă pe site-ul târgului la adresa www.bau-muenchen.com .