Meniu principal

Doar 7 zile pentru a vota Crama Domeniile Vrancei – WineBar Piaţa Obor, un proiect Ateliero Design

ateliero_design_cramele_vrancei_obor

ELLE DECORATION ROMANIAN DESIGN AWARDS 2018, unul dintre cele mai populare premii internaționale de design interior și design de obiect, poate fi acum și în portofoliul designerilor români!

Se poate vota un singur proiect din cadrul fiecărei categorii, în perioada 6 – 20 martie 2018.

Premiile vor fi oferite în cadrul unui eveniment organizat de ELLE Decoration, pe data de 22 martie 2018.
elle_decoration_romanian_design_awards_2018

Prezentăm astăzi proiectul firmei de arhitectură Ateliero Design Architects, un proiect deosebit care ne-a atras atenţia datorită uşii glisante din lemn vechi folosită ca decor.

Crama Domeniile Vrancei – WineBar din Piaţa Obor

Pentru acest Winebar din Piaţa Obor s‐au utilizat materiale naturale: lemn, iuta, cărămida, pentru a obţine un cadru neutru din punct de vedere coloristic, dar sofisticat prin texturi, cald şi primitor, un amestec între tradiţional şi nou, între rustic şi modern.

Toate obiectele de mobilier sunt custom‐made. Pentru piesa centrală a amenajării – barul şi pentru zona de pompe pentru vin, s‐a folosit lemn recuperat din dezmembrări de case vechi ardeleneşti.
O atenţie deosebită s‐a acordat iluminarii arhitecturale. Textura cărămizii este accentuată de spoturile perimetrale, iar sticlele expuse sunt retroluminate pentru a pune în valoare culoarea vinului.

Pentru a vedea toate fotografiile şi pentru a vota acest proiect – click aici

Proiect – Ateliero Design Architects
arh. Alexandru Ofrim
arh. Otilia Sorete Arbore

foto:Vlad Pătru