Meniu principal

Din oferta G-U România – gama de mânere pentru uși con­form EN 1906 și EN 179

manere_bks_gu_articol_2018

Mânerele  WDL ( Wartungsfreie Drücker Lagerung – mânere care nu necesită întreţinere) produse de BKS sunt recomandate pentru a fi montate pe uși cu regim de utilizare intensă, au un design atractiv și aplica­bili­tate lor este univer­sală, pentru orice tip de clădire.
Pro­du­sele sunt omo­logate nu numai con­form EN 1906, clasa 4, ci și con­form EN 179 pentru ușile cu pro­tecție împo­t­riva incendiilor și fumului cât și pentru uși de evacuare. 

Realizate din oțel inoxidabil de înaltă cali­tate, mânerele sunt rezis­tente la coro­ziune și la abra­ziune, având o durată lungă de viață. Gama este compusă din şapte serii de modele.
Prin combi­narea cu dife­rite modele de butoane și forme ale şildurilor, se pot con­figura vari­ante individuale în funcţie de cerinţele specifice.

Important! – Mânerele BKS de securitate poate fi utilizate la intrarea în casă și la ușile de intrare în apartament. Toate modele de mânere pot fi manevrate confortabil și fără nici un zgomot. Mânerele se pot combina cu diferite modele de butoane pentru ușă ș i se pot crea propriile variante individuale.

Prin prinderea cu dispozitive de fixare robuste, mânerele se pot monta cu ușurință pe ușă, existând separat și o gama de accesorii speciale pentru protecţia cilindrului la găurire.

serie_manere_wdl_gu

 

Film prezentare montaj mânerele  WDL

 

Detalii şi informaţii suplimentare: G-U Ferrom România: www.g-u.ro,  office@g-u.ro