Despre Uşi: noi servicii noi de promovare pentru firmele din domeniul uşilor

noutati-2016

Anul 2016 aduce câteva modificări substanţiale privind structura si conţinutul editorial al site-ului Despre Uşi, schimbări impuse atât de solicitările venite din partea cititorilor cât şi din partea multor firme care activează în acest domeniu si care ne-au transmis sugestii sau diverse propuneri interesante.
În continuare vă prezentăm două dintre noutăţile acestui început de an, şi anume:

Preturi, discounturi & Promotii

Secţiune poziţionată pe pagina principală, în partea de jos, prin care oferim firmelor interesate, un spaţiu în care să-şi poată promova direct produsele sau serviciile din portofoliul, cu preţuri, detalii, fotografii si documentaţii tehnice.
În acest moment sunt patru domenii ( uşi de interior, uşi de intrare, uşi de garaj si mânere uşi ), urmând ca în cel mai scurt timp să ajungem la 12 domenii distincte, care vor acoperi complet gama de produse şi servicii ale firmelor.
preturi-usi-feronerie
Înscrierea firmelor sau produselor în această secţiune se face pe bază de contract, preţul pentru un articol publicat fiind de 10 euro ( 45 lei )/lună. Firmele care se înscriu în această secţiune, beneficiază în mod gratuit de înscrierea in Harta interactivă a firmelor din România.

Harta interactivă a firmelor din România

Reprezintă un proiect special Despre Uşi, proiect pe care dorim să-l dezvoltăm în 2016, si care permite, pe de-o parte, celor interesaţi să găsească uşor şi rapid un furnizor de uşi sau feronerie iar pe de altă parte, reprezintă un mod de promovare pentru firmele care doresc să-şi facă cunoscută oferta de produse. Proiectul a fost prezentat anul trecut aici iar varianta  funcţională este disponibilă aici

harta-interactiva

Înscrierea firmelor în această secţiune se face pe bază de contract, preţul promoţional fiind de doar 6 euro ( 27 lei )/an.

Pentru detalii suplimentare legate de noile servicii Despre Uşi, adresa de e-mail office@despreusi.ro este la dispoziţia Dvs.!« (Articolul anterior)
(Articolul următor) »