Meniu principal

Deschide o uşă la Aubergine by Chef Ronen Meri

aubergine-centrul-vechi

Am fost acolo, ne-am plăcut ambianţa şi mâncarea, am aflat de campania de mai jos şi ne-a plăcut ideea 🙂

Aubergine by Chef Ronen Meri lansează campania „Deschide o uşă la Aubergine” prin care îi invită pe toţi iubitorii de frumos să intre într-un joc al creativităţii şi imaginaţiei.
Deschis de curând în Centrul Vechi din Bucureşti, Aubergine Healthy Food este un restaurant cu bucătărie israeliano-mediteraneană, savuroasă şi foarte sănătoasă creată de experimentatul Chef Ronen Meri.
aubergine_1Campania „Deschide o uşă la Aubergine” le propune oaspeţilor Aubergine să intre în joc şi să aleagă o uşă care le place sau îi inspiră, să îi facă o fotografie şi apoi să spună în scris povestea care se află în spatele acesteia. Fotografia şi povestea se trimit pe adresa: popea.meda@gmail.com.
Odată primită povestea, uşa respectivă va fi rezervată şi va primi numele celui care a ales-o. Numele uşii se va păstra până la sfârşitul campaniei, până când toate uşile vor primi un nume.
Poveştile uşilor vor fi publicate pe blog-ul campaniei, pe măsura ce vor fi primite.
Cine poate participa:
– orice client Aubergine, care a luat masa la restaurant şi păstrează bonul fiscal
– jurnalişti si bloggeri care au fost oaspeţi la Aubergine
Condiţiile pe care trebuie să le indeplinească textul: să fie scris într-o limbă română corectă, să nu conţină greseli gramaticale, să aibă minimum 700 şi maximum 1000 de cuvinte. În rest, imaginaţia este limita.
Campania “Deschide o uşă la Aubergine” este primul pas al unui program mai amplu prin care Chef Ronen Meri susţine artele şi frumosul în restaurantul său.
aubergine_2

Detaliile campaniei pe Facebook Aubergine.