Meniu principal

Curătaţi corect pistolul după ce aplicaţi spuma poliuretanică?

curatare_pistol_penosil

Orice montator profesionist de uşi sau ferestre ştie deja cât de importante sunt sculele folosite, pistolul pentru aplicarea spumei poliuretanică fiind printre uneltele indispensabile pentru cineva care lucrează în acest domeniu.
Un pistol de calitate este mai scump însă are o perioadă mai mare de funcţionare ( este mult mai durabil în timp ) şi asigură până la 30% din randamentul unei spume aplicate corect.

Dar câţi dintre montatori, după ce îşi fac treaba cu uneltele specifice, au şi grija de acestea, curăţându-le corespunzător? Şi ştiu cum trebuie să le cureţe?

PENOSIL România pune la dispoziţia montatorilor profesionişti, pe lângă întrega gamă de spume poliuretanice sau pistoale profesionale, şi soluţia specială de curăţare PENOSIL Premium FoamCleaner.

PENOSIL Premium Foam Cleaner este recomandată pentru îndepărtarea spumei de construcție neîntărită de pe haine și unelte, de pe tocurile ferestrelor sau uşilor, precum și pentru curățarea interiorului și exteriorului pistolului de spumă imediat după folosire ( fişa de prezentare produs – click aici ).

Într-un film de doar 4 minute, specialiştii PENOSIL prezintă cum trebuie folosit un pistol pentru aplicarea spumei şi cum trebuie curăţat după folosire. Operaţiunile sunt simple, intuitive şi cunoscute de majoritatea montatorilor; nu rămâne decât ca instrucţiunile să fie respectate de fiecare dată, după montajul uşilor sau ferestrelor.

Pentru toţi cei interesaţi produsele PENOSIL se pot achiziţiona de pe noul site de vânzări online www.penosil.ro

Penosil România – spume poliuretanice profesionale
www.penosil.com/ro, romania@penosil.com, tel 031 501 01 45