Meniu principal

Copertine din sticlă Mira de la Oxidal – utilitate, aspect minimalist şi eleganţă

Foarte rar întâlnite la clădirile din România, copertinele din sticlă sunt extrem de utile, uşor de montat şi conferă un design deosebit oricărei intrari.
Deşi prezente în portofoliul multor companii româneşti, copertinele din sticlă apar în foarte puţine proiecte ale arhitecţilor ( iar dacă apar în planuri, se renunţă ulterior la acestea pe motiv de buget redus ) şi, din acest motiv, în următoarea perioadă ne-am propus să realizăm o serie de articole axate pe aceasta tematică prezentând principalele tipuri de copertine care se folosesc în mod curent în Europa şi subliniind avantajele şi utilitatea acestor produse montate la intrarea unui imobil, fie că este vorba de o clădire rezidenţială, o clădire de birouri sau un spaţiu comercial.

Modelul Mira produs de compania italiană Oxidal este un sistem simplu, cu prinderea doar pe o singură parte, sticla recomandată fiind cea securizată sau laminată.
Prinderea sticlei se realizează fără găurire iar printre opţionalele recomandate sunt sistemele de colectare a apei de ploaie sau iluminarea LED prin includerea în corpul profilului a unei instalaţii speciale care se poate aplica şi pe cantul exterior al sticlei.
detaliu_copertina_sticla_miracopertina_mira

Catalog tehnic copertina Mira – click aici

www.nuovaoxidal.com