Meniu principal

Comunicat WETTERBEST – 26 ianuarie 2018

Camionul Dakea, în vizită pentru prima dată în România

 
Producătorul de ferestre de mansardă şi accesorii asociate Altaterra Kft, parte din grupul danez privat VKR Holding şi prezent pe piaţă din România prin brandul Dakea, aduce pentru prima dată în România camionul interactiv Dakea. Camionul Dakea încorporează tehnologie de ultimă generaţie în materie de design de ferestre şi promovează Dakea Ultima, cel mai nou model de fereastră de mansardă din portofoliul companiei. Vizitatorii sunt invitaţi să trăiască o experienţă inedită, creată prin intermediul ecranelor HD şi al sunetului surround.
 
Prezenţa camionului în România a fost posibilă cu sprijinul partenerului unic al Altaterra în România, grupul Wetterbest, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperisuri. Traseul său în România a inclus opriri în mai multe oraşe din ţară, precum: Bacău, Braşov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Piteşti, Craiova, Iaşi, urmând ca ultima oprire să fie în localitatea Băicoi, unde se află una dintre cele două fabrici Wetterbest.
 
Camionul Dakea aduce la viaţă întreaga tehnologie Dakea, astfel încât toţi cei care păşesc în interiorul său o pot vizualiza, auzi şi atinge, trăind o experienţă intensă. Mulţumim partenerilor noştri de la Wetterbest pentru sprijinul acordat pentru aducerea lui în România”, a declarat Oana Stănică, director de vânzări pentru România în cadrul Altaterra.
camionul_dakea_prezentare
 
Noua fereastră de acoperiş Dakea Ultima (care este produsul-vedetă din cadrul turneului camionului Dakea) stabileşte un nou standard din punct de vedere al calităţii şi al tehnologiei folosite. Dakea Ultima se remarcă printr-un sistem inovator de reducere a zgomotului de trafic şi de ploaie cu până la 50%, capacitatea de blocare a 95% din razele nocive UV şi o rezistenţă sporită în faţa uraganelor de categoria II. Graţie invelişului dublu Low-E şi gaz inert Kripton, vitrajul beneficiază de o eficienţă energetică ridicată de 1,2 W/mpK şi menţine căldura în interiorul casei pe timpul iernii şi previne supraîncălzirea pe timp de vară.
 
Alături de Dakea Ultima, portofoliul de ferestre Dakea cuprinde Dakea Good, Dakea Better şi Dakea Better PVC. Fiecare model dispune de o garantie extinsă de 20 de ani, unică pe piaţa din România, ce poate fi cu uşurinţă transferată de la un proprietar la altul. De asemenea, compania produce şi accesorii asociate pentru ferestrele de mansardă, cum ar fi: trape de acces, rulouri, rame de etanşare, jaluzele etc.
 
Produsele Dakea sunt promovate şi comercializate atât prin intermediul punctelor de distribuţie ale Wetterbest, cât şi prin intermediul propriei echipe de vânzări Dakea, reprezentanta companiei Altaterra în România, cu o experienţă tehnică şi comercială de peste 15 ani în domeniul ferestrelor de mansardă.
camionul_dakea_interior
„Un business este mai puternic atunci când ai alături parteneri de încredere. Colaborarea noastră cu Dakea a început în urmă cu şase ani şi continuă să se dezvolte. Un exemplu în acest sens este iniţiativa denumită «Scoala Wetterbest», pe care o organizăm împreună şi care începe să dea roade. Împreună, dorim să le insuflăm tinerilor pasiunea pentru meseriile practice şi contribuim la profesionalizarea, în general, a montatorilor de ţiglă metalică şi de ferestre de mansardă. Suntem mândri să ne numim partener unic Dakea în România şi suntem încrezători că parteneriatul nostru va fi din ce în ce mai solid pe viitor”, a declarat Valeriu Irimescu, director general al Wetterbest.
 
Despre Wetterbest
Grupul Wetterbest este format din Depaco – producător de ţiglă metalică, tablă cutată şi sisteme de drenaj și Cortina – producător şi distribuitor. Wetterbest deţine una dintre cele mai mari capacităţi de producţie de ţiglă metalică şi accesorii din România, prin cele două fabrici de la Băicoi (jud. Prahova) și Podari (jud. Dolj).
Altaterra este o companie ce face parte din grupul danez de investiţii VKR Holding, lansată în 2001, care produce şi vinde ferestre de mansardă de înaltă calitate şi produse asociate, în principal, în Europa. În prezent, Altaterra este lider de piaţă european în domeniul de etichete private şi proprietar al brandului Dakea, o marcă destinată profesioniştilor inteligenţi, cu vânzări în peste 30 de ţări şi angajaţi de peste 12 naţionalităţi diferite, care susţin vânzările produselor din portofoliu. Compania livrează ferestre de mansardă de înaltă calitate, la preţuri accesibile, pentru mii de profesionişti şi utilizatori finali.
La rândul său, marca Dakea integrează peste 75 de ani de experienţă în proiectarea şi fabricarea ferestrelor de mansardă. Ferestrele Dakea sunt fabricate în Europa cu lemn şi componente de înaltă calitate şi au un număr de caracteristici unice. Combinată cu servicii excepţionale pentru clienţi şi garanţie de 20 de ani, fereastra Dakea înseamnă valoare adaugată excelentă pentru clienţi. Toate beneficiile se combină pentru a crea o alegere inteligentă pentru profesionişti.
 
Detalii şi informaţii suplimentare la www.wetterbest.ro si www.dakea.ro