Meniu principal

Comunicat Roto România

roto-romania

Bucureşti, 3 iulie 2015

Dezvoltarea de noi produse, o constantă a strategiei grupului

Sistemele de feronerie promovate de Roto Frank şi-au demonstrat, de-a lungul timpului, valoarea tehnică intrinsecă, având o contribuţie importantă la îmbunătăţirea semnificativă a caracteristicilor de siguranţă şi securitate aferente ansamblurilor de tâmplarie termoizolantă. Inovaţia a constituit obiectivul central al strategiei de dezvoltare a grupului, reuşindu-se în mod permanent lansarea pe piaţa de profil a celor mai potrivite soluţii pentru toate tipurile de deschideri.
logo_roto

Din punct de vedere tehnologic, Roto deţine supremaţia pe piaţa specializată, impunând tendinţe de design, precum şi adevărate standarde de performanţă, respectate ulterior chiar şi de către cei mai importanţi competitori.

Toate aceste elemente au stat la fundamentul deciziei de recompensare a eforturilor companiei cu Trofeul EURO-Fereastra 2015 la categoria „Inovaţie şi Tehnologie”, ca o expresie a recunoaşterii meritelor ce au făcut din compania Roto Frank un lider incontestabil în acest moment pe piaţa internaţională a reperelor de feronerie pentru ferestre.

Roto Patio Fold, soluţie avansată pentru echiparea ansamblurilor premium

Inovaţia prezentată cu ocazia Conferintei Internaţionale despre Sistem de Tâmplarie şi Faţade Cortină, editia 2015, a fost reprezentată de sistemul premium Roto Patio Fold, destinat echipării ansamblurilor armonice-culisante de mari dimensiuni. Produsul poate fi utilizat pentru cercevele cu mase de până la 100 kg şi înălţimi de până la 2.800 mm, incluzând un prag special cu eficientă energetică sporită, destinat facilitării accesului persoanelor cu dizabilităţi locomotorii.

Comunicatul complet poate fi citit aici