Meniu principal

Comunicat Record România – 29 mai 2018

 

Concursul Record România care te trimite în Elveţia

Bucureşti, 29 mai 2018 – Record România lansează concursul The Open Door la puterea a doua, pentru cei care vor să devină parteneri și pentru cei pasionați de fotografie/cei care au întâlnit în activitatea lor uşi automate Record. Miza? O super călătorie în Elveţia şi multe alte premii.

Ce trebuie să faci pentru a intra într-unul dintre cele concursuri pentru parteneri?

Concurs The Open Door – DISTRIBUŢIE RECORD

Să semnezi contractul de distribuţie şi să achiziţionezi usi automate Record ( glisante, batante sau rotative). Pentru minim 20 de uşi automate cumpărate până în 31 decembrie 2018, se alocă fără tragere la sorţi un premiu constând într-o excursie în Elveţia. Pentru fiecare 5 uşi automate cumpărate vei primi automat o şansă pentru extragerea finală a celor 5 excursii.

concurs-record-usi-automate-the-open-door-parteneri

Ce câştigi?
5 excursii în Elveţia prin tragere la sorţi pentru achiziţii de peste 20 de uşi automate vei fi invitat automat la o vizită în Elveţia. Excursiile în Elveţia se vor organiza în anul 2019 şi includ vizita la producătorul uşilor Record.

Durata
Concursul se desfăşoară în perioada 1 ianuarie 2018 – 31 decembrie 2018.
Detalii complete – click aici

 

Concurs The Open Door – FOTOGRAFIE ŞI PROIECTARE 

Acest al doilea concurs cuprinde 2 secțiuni:

concurs-record-usi-automate-the-open-door-fotografie

1.SECŢIUNEA FOTOGRAFIE

Concurs de fotografie  – premii excursii în Elveţia, camera GoPro Hero 6, imprimantă pentru fotografii.

Cum particip?
Pozezi cu aparatul foto sau cu telefonul o uşă Record, în România şi o trimiti la adresa – marketing@aluterm.ro, împreună cu numele tău, numărul de telefon, e-mail şi un nume sugestiv pentru fotografie. O comisie de experţi va juriza toate pozele in 2019. Câştigătorii vor fi prezentaţi la evenimentul de extragere a câştigătorilor celor 5 excursii de la secţiunea – Distributie. Fotografiile vor fi prezentate pe site împreună cu numele tău şi numele fotografiei.

Ce urmăresc?
Fotografia trebuie să arate într-un mod sugestiv, original, expresiv, cele două idei care stau la baza Record România – the open door şi spaţii pentru viaţă.

Ce câştigi?
Premiul întâi câştigă o excursie în Elveţia. Premiul 2 este un GoPro iar premiul 3 este reprezentat de o imprimantă foto.

Durata
Poţi trimite fotografii până la 31 decembrie 2018. Câştigătorul va fi desemnat la începutul anului 2019 în cadrul unui eveniment international The Open Door 2018.

2. SECŢIUNEA PROIECTE

Proiecte de arhitectură care au în componentă uşi automate Record, premii excursii în Elveţia, o tabletă Ipad Pro, căşti profesionale.

Cum particip?
Daca ai fost implicat într-un proiect care a inclus uşi automate Record în România, trimite pe adresa marketing@aluterm.ro detalii despre acest proiect împreună cu randări/poză şi povesteşte în minim 100 de caractere experienţa ta la acest proiect. O comisie de experţi va juriza fiecare proiect şi câstigătorul va fi prezentat în momentul tragerii la sorţi pentru sectiunea Distribuţie. Proiectele vor fi publicate pe site-ul Record.

Selecţia câştigătorilor
Proiectele câştigătoare vor fi alese din perspectiva corelării lor cu valorile Record România exprimate prin conceptele – the open door şi spaţii pentru viaţă.

Ce câştigi?
Premiul întâi câştigă o excursie în Elveţia, premiul al doilea o tabletă IpadPro iar premiul al treilea câştigă un set de căşti audio profesionale.

Durata
Poţi înscrie proiectul până la 31 decembrie 2018.
Detalii complete – click aici

 

Despre Aluterm Group
Aluterm Group oferă din 1993 soluţii pentru industria construcţiilor validate în peste 2500 de proiecte care se remarcă printr-un plus de valoare prin includerea de automatizări pentru căi de acces, materiale din policarbonat și trape sau parcări inteligente.

Bucuresti – Sos. Dudesti-Pantelimon 42, incinta RAMS Business Park; Cluj – Str. Traian Vuia nr. 208
tel/fax: +40372 368 355, e-mail:marketing@aluterm.ro
www.aluterm.ro  /  www.makroplast.ro  /  www.siatec.ro  /  www.parkomatic.ro