Meniu principal

Comunicat Penosil România – 4 aprilie 2018

Comunicat 2 aprilie 2018, Bucureşti

PENOSIL goes live – noul magazin online penosil.ro

Brandul PENOSIL, membru al grupului Wolf Group lansează săptămâna aceasta un nou canal propriu de vânzări. PENOSIL ia decizia deschiderii unui magazin online, fiind astfel primul brand în segmentul furnizorilor de spumă poliuretanică şi siliconi de construcţie care intră în vânzările online cu forțe proprii.

“Este din ce în ce mai evident că astăzi asistăm la o concentrare sporită asupra eCommerce-ului, unde atât beneficiarii lucrarilor cât şi cei ce le pun in operă se informează şi caută soluţii tehnice şi comerciale, “la un click distanţă”. Ne dorim să fim acolo unde este clientul nostru, unde vom putea oferi nu doar produsele noastre dar şi asistenţa necesară clienţilor pentru o mai bună înţelegere și cunoaştere a produselor PENOSIL şi pentru o interacţionare sporită cu utilizator final.” ne spune Sebastian Carstoiu, Country Manager al Penosil SRL.

penosil_logo_comunicat

Mara Niţă (Specialist Marketing Penosil): “Decizia deschiderii magazinului online propriu a apărut ca o extensie a strategiei brandului pentru anul 2018, un customer service profesionist şi canalizat către utilizatorul final al produsului, oferindu-i astfel posibilitatea adresării de întrebări, sugestii şi experienţe direct specialiştilor tehnici PENOSIL; iar digitalizarea business-ului va contribui la “cea mai bună experienţă de cumpărare şi de utilizare” a consumatorului, conducând spre un rezultat cu satisfacţii de ambele părţi.

Parteneriatul cu platforme de tip Marketplace şi magazine online ale distribuitorilor noştri a fost pentru noi o confirmare în plus a oportunităţii existenţei noastre în eCommerce într-un mod cat mai activ. În online e simplu să-ţi comanzi orice îţi doreşti indiferent unde te afli, iar noi vrem să le oferim clienţilor noştri posibilitatea de a găsi pe magazinul penosil.ro cât mai multe dintre produsele de care au nevoie.”

Magazinul online penosil.ro va lista toate produsele portofoliului PENOSIL, de la gamele profesionale şi până la cele de DIY şi va targeta atât utilizatorii mici care ştiu să îşi facă diferite reparaţii prin casă până la arhitecţi, designerii de interior sau echipele de renovări case şi echipele de montatori uşi şi ferestre.

Pentru detalii va invităm să păşiţi în magazin: https://www.penosil.ro/

 

Sursă comunicat AGERPRES