Meniu principal

Comunicat PENOSIL România – 3 mai 2018

Spuma poliuretanică – un produs atât de necesar şi util în orice lucrare de amenajare sau renovare

Dacă în urmă cu 25 de ani spumele poliuretanice reprezentau ceva “exotic” pentru România, acum, în aproape orice şantier, lucrare de amenajare sau renovare veţi găsi ceva de făcut la care soluţia cea mai potrivită şi la îndemână este folosirea unei spume poliuretanice.

Cele mai des întâlnite domenii de utilizare sunt montajul ferestrelor şi uşilor dar şi umplerea de goluri, rosturi, spatii cu găuri rezultate în urma lucrărilor de montaj panouri, acoperişuri sau instalaţii, canalizări, etc. Aşadar, cu o spumă de calitate, rezolvaţi rapid şi sigur etanşarea, asigurând protecţie termică şi fonică şi o finisare estetică ( deoarece spuma se poate tăia, acoperi, vopsi ).

Totuşi, nu e recomandat să alegeţi la întâmplare o spumă. Care sunt diferenţele şi cum să o alegeţi pe cea potrivită puteţi afla din articolul de pe blogul magazinului online penosil.ro.

penosil_easypro_all_purpose

Iar pentru situaţiile în care doriţi să folosiţi spuma pentru mai multe aplicaţii diferite, iată o soluţie uşor accesibilă şi multifuncţională, ce poate fi aplicată pe aproape orice tip de material, în orice anotimp, atât cu pistol cât şi manual ( având un pai aplicator special, brevetat ) şi având performanţe energetice, fonice şi de randament deosebite.  Este spuma “totul-în-unul” de la PENOSIL.

  • 2x Randament – Spuma de etanșare PENOSIL EasyPRO All Purpose și aplicatorul unic EasyPRO oferă de două ori mai mult randament față de o spumă standard și un aplicator obișnuit. Acest lucru economisește bani, având nevoie doar de jumătate din necesarul de produs estimat.
  • Izolare – Combinația dintre formula unică PENOSIL EasyPRO All Purpose și aplicatorul EasyPRO creează o compoziție “micro – celulă” de spumă complet nouă. Aceasta asigură înalte proprietăți de izolare acustică și termică – până la 50% mai performante decât spumele standard.
  • Pe orice vreme – Spuma PENOSIL EasyPRO Multifuncțională (All Purpose) poate fi folosită în toate condițiile climatice: iarna (de la -10 °C), vara (până la +30 °C), pe ploaie și ninsoare.

Expandare controlată
Mai mult, expandarea secundară a spumei este controlată. Se extinde întotdeauna doar în spaţiu liber și nu va pune presiune suplimentară pe materialele cu care este folosită pentru a etanșa ( de exemplu, nu va pune presiune pe toc sau rame ( în cazul uşilor/ferestrelor ) încât să le deformeze, sau nu va împinge ţiglele în cazul unei etanşări la acoperiş).

Se găseşte în magazinele Praktiker şi magazine de materiale de construcţii din toată ţara, cât şi în magazine online de profil, inclusiv în magazinul online al producătorului, penosil.ro.

PENOSIL este brandul principal al Wolf Group, unul dintre liderii interanţionali în producţia de spume poliuretanice şi produse chimice pentru construcţii, cu fabrici în Estonia, Spania, Rusia şi Brazilia si subsidiare sau activităţi de distribuţie în peste 80 de tări.

 

www.penosil.com/ro/