Meniu principal

Comunicat Häfele România – 6 martie 2018

 

Häfele România inaugurează primul showroom din ţară

București, 6 martie – Häfele România, lider în domeniul producţiei şi comercializării de accesorii, feronerie pentru mobilier şi sisteme electronice de control al accesului, anunţă deschiderea primului showroom local, în Bucureşti, unde îşi prezintă ultimele tehnologii pentru mobilier şi soluţii inteligente pentru aplicaţiile arhitecturale. Noul spaţiu expoziţional, cu o suprafaţă totală de 150 mp, devine locul ideal unde producătorii de mobilier, designerii de interior, proiectanţii, arhitecţii, dar şi consumatorii pot descoperi beneficiile feroneriei inovatoare pentru mobilier.

„Prin deschiderea noului showroom lansăm o invitaţie atât arhitecţilor, designerilor, producătorilor de mobilier, cât şi partenerilor noștri să vină să descopere o parte din universul Häfele, să interacţioneze zilnic cu consultanţii de vânzări şi sutele de produse expuse pentru a beneficia de sprijinul nostru în toate fazele de dezvoltare ale unui proiect. De asemenea, acest spaţiu se adresează şi consumatorilor, care vor să cunoască soluţiile Häfele, dar şi cum va arăta viitorul în casa lor, printr-un mobilier inteligent şi multifuncţional”, a declarat Rodica Popescu, Managing Director Häfele România.

Hafele_Romania_Rodica_Popescu

Noul showroom, în care funcționează şi sediul Häfele din București, este împărţit în două zone mari: zona operaţională, ne-expusă clienţilor care susține operaţiunile zilnice ale echipei de vânzări, marketing şi consultanţă în domeniul accesoriilor de mobilier şi feroneriei arhitecturale, şi zona expoziţională, unde se pot testa gamele proprii de produse, dar mai ales unde vizitatorii pot fi consiliați de specialişti în alegerea soluţiilor potrivite pentru proiectele lor.

În cadrul spaţiului se pot vedea şi testa mecanismele de ridicare a uşilor din gama Free, soluțiile Slido Classic pentru o glisare facilă și confortabilă, sistemele Loox LED pentru o iluminare inteligentă, tehnologia Dialock pentru control al accesului, dar şi gama de sertare şi sisteme de rulare a sertarelor – Moovit MX. De asemenea, ultimele inovaţii, precum noii conectori din gama ixconnect, sistemul de organizare a dulapurilor – Easy Storage şi oglinda multifuncţională demonstrează preocuparea de dezvoltare continuă a unor soluţii de locuit inteligent, fără a neglija calitatea stilului de viaţă.

În anul 2017, compania a înregistrat afaceri în creştere, de peste 8 milioane euro, chiar şi în contextul unui an plin de investiţii: implementarea  unui nou sistem de gestionare al afacerii – SAP, amenajarea showroom-ului, dar şi traininguri constante în echipa locală.

„Am reuşit, anul trecut, să livrăm 30.000 de comenzi, adică mai mult de 7.000 de articole diferite, cu ajutorul a peste 1.000 de parteneri fideli, o dovadă clară că Häfele este alegerea atât pentru zona rezidenţială, cât şi cea comercială. Pentru acest an vizăm deschiderea unui nou centru logistic în Timişoara, lansarea unui nou website, cu o platformă de preluare a comenzilor integrată, precum şi traininguri de produs pentru clienţii noştri în noul spaţiu”, adaugă Rodica Popescu.

Häfele a dezvoltat recent conceptul revoluţionar de locuit inteligent pentru spaţii de dimensiuni mici intitulat „MicroApart 20/30”, care aduce „Mai multă viaţă pe m²”, una dintre cele mai mari provocări arhitecturale ale timpului nostru. Conceptul permite dezvoltatorilor imobiliari să creeze şi să furnizeze soluţii rezidenţiale atractive, flexibile, în mod rapid şi eficient. Aceste apartamente mici costă mai puţin pentru a fi construite, consumă mai puţină energie şi sunt mai uşor de întreţinut.

Despre Häfele
Häfele este o companie internaţională, condusă de membrii celei de-a treia generaţii a familiilor Häfele şi Thierer, cu sediul în Nagold, Germania. A fost fondată în 1923, iar în prezent serveşte industriei accesoriilor pentru mobilă, feroneriei arhitecturale şi a sistemelor electronice de control a accesului. Printre clienţii săi se numără cei din industria mobilei, producătorii de mobilier, distribuitorii de feronerie, arhitecţi şi designeri din peste 150 de ţări din întreaga lume. Häfele dezvoltă şi produce accesorii de feronerie şi sisteme electronice de control al accesului în 6 fabrici în Germania şi Ungaria. În exerciţiul financiar 2016, Grupul Häfele a realizat venituri de 1,311 miliarde de euro, având peste 7.300 de angajaţi în 37 de filiale, şi numeroase reprezentanţe în întreaga lume.

Häfele România este una din cele 37 de subsidiare ale Häfele GmbH & Co KG Germania. Înfiinţată în octombrie 2009, cu sediul în Timişoara și un punct de lucru în Bucureşti, pune la dispoziția partenerilor o gamă variată de repere specializate, de la mânere, balamale până la soluţii de stocare, sisteme de glisare şi de iluminat, toate disponibile la comandă cu o livrare imediată.