Meniu principal

Comunicat GEZE România – 28 februarie 2018

 
GEZE integrează produse premium în cadrul proiectului architectural Hilton Garden Inn

 

București, 28 februarie 2018 – GEZE România, liderul în sisteme premium de acţionare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, aduce pe piaţa locală un produs special din gama sa, uşa circulară SCR, montată în cadrul proiectului Hilton Garden Inn, din Bucureşti. În completarea planului arhitectural, compania integrează tehnologiile de ultimă generaţie din gama sa de accesorii pentru uşi, de la vârfurile gamei de amortizoare la automatizările pentru uşi batante Ecturn.

Recomandarea consultanţilor GEZE, de a integra uşa circulară SCR în design-ul hotelului Hilton Garden Inn, a oferit posibilitatea unui acces facil pentru oaspeţi şi angajaţi, îmbinând funcţionalitatea cu elemente de design.

„Proiectul cu hotelul Hilton Garden Inn a fost pentru noi cel mai provocator din ultima perioadă, însă am reuşit să răspundem pozitiv aşteptărilor clientului nostru şi, mai mult decât atât, am dus calitatea la un nou standard, aplicând cele mai revoluţionare produse din portofoliul nostru. În acest proiect, colaborarea dintre beneficiar, arhitect, constructor și consultanţii GEZE a dus la alegerea unei soluții ideale şi sperăm să mai avem astfel de proiecte în România, în care să punem accentul pe design şi inovaţie” a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

HILTON_GEZE_exterior

Parteneriatul cu Hilton Garden Inn a fost un success datorită integrării celor mai avansate produse din gama GEZE, şi anume amortizoarele TS 5000 și TS 3000, automatizările pentru uşi batante Ecturn, dar şi un produs cu totul special – uşa circulară SCR, care constituie trecerea dintre spaţiul exterior efervescent şi confortul protector din cadrul hotelului. Fiind  al doilea produs de acest tip montat în România, uşa circulară SCR devine elementul unic al faţadei clădirii.  

Uşile glisante circulare au calităţi atât funcţionale, cât şi estetice, reuşind să câştige spaţiu şi lumină într-o clădire. Sistemele lor pot avea o formă concavă sau convexă şi se pot integra în clădire, în moduri diverse, funcţionând întotdeauna fiabil şi sigur, chiar şi în condiţii de trafic intens. De asemenea, sistemele trebuie să fie complet funcţionale în orice moment, mai ales într-un hotel cu activitate 24/7, dar să aibă şi un design arhitectural care să se integreze, într-un mod discret şi estetic, în stilul clădirii.  

Seria de acţionare GEZE Slimdrive SCR este una 360° pentru uși glisante curbate, iar acţionările celor două uşi formează o unitate, chiar dacă sunt controlate separat. Înălţimea de construcţie foarte redusă, de numai 7 cm, permite ca integrarea uşilor glisante circulare să fie aproape invizibilă în faţada oricărei clădiri.

HILTON_GEZE_interior

 

Despre GEZE
Înființată în 1863, compania GEZE GmbH se numără printre cei mai prolifici dezvoltatori şi producători de sisteme de acţionare a uşilor şi ferestrelor şi de tehnologie de siguranţă.
În prezent, grupul deţine 21 de subsidiare la nivel mondial şi peste 2.800 de angajaţi. În România, GEZE este prezentă din 2004, funcționând ca subsidiară independentă din anul 2010, cu o cifră de afaceri de 3,5 milioane de euro. GEZE oferă o gamă largă de produse formată din sisteme de uşi automate – batante, glisante şi rotative, amortizoare, construcţii din sticlă, instalaţii de evacuare a fumului şi a căldurii (RWA), sisteme de siguranţă, precum şi sisteme de ferestre şi de ventilare.

 

Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul GEZE România: www.geze.ro