Meniu principal

Comunicat CAME România – 18 aprilie 2018

Bucuresti18 aprilie 2018

 

4 zile de poveste în Italia 2019 – Lamborghini şi Verona

După succesul campaniei de anul trecut, Came revine cu programul ”4 zile de poveste în Italia”, dedicat distribuitorilor la nivel naţional. Sunt aşteptaţi toţi cei care vor să se înscrie în programul de distribuţie şi care reuşesc să atingă pragurile.

4_zile_poveste_2019

Pragul de 5000 de euro asigură o şansă la tragerea la sorţi ce se va desfăşura în prima parte a anului 2019.

Cei care se află în top 3 achiziţii vor primi câte doua excursii, iar cei care se află pe locurile 4 şi 5 câte o excursie. În plus, cine atinge pragul de 40.000 de euro va primi garantat un loc pentru vizita în Italia.

Unde se călătoreşte?
Prima oprire în Treviso, la sediul CAME pentru discuţii şi informaţii despre cele mai noi soluţii în domeniu. Următoarea oprire: VeronaSirmione, LaculGarda. Excursia îi va duce pe câştigătorii concursului şi la Modena, recunoscută pentru gastronomia şi istoria sa îndelungată. Dar, lângă Modena, căştigătorii vor merge la Fabrica Lamborghini să afle cum sunt construite cele mai puternice maşini de la zero.

Programul complet este disponibil aici:

♦ TEHNOLOGIE     ♦ AUTOMATIZĂRI     ♦ CUNOŞTINŢE

came_tehnologie_2019

Începem călătoria în Italia cu oprire la Treviso, unde facem o vizită la sediul CAME, centrul logistic şi unităţile de producţie să vedem cum sunt fabricate automatizările. Ne informăm despre cele mai noi soluţii în domeniu. Un bun vânzător este pasionat de tot ceea ce înseamnă latura tehnică şi ştie că trebuie să fie tot timpul în pas cu tehnologia.

 

♦ AVENTURĂ    ♦ CĂLĂTORIE     ♦ DISTRACŢIE

came_aventura-2019

Continuăm  aventura în Verona, unde aflăm tot ce înseamnă arhitectura oraşului, cultura sa, dar şi gastronomia alături de un ghid local. Ne îndreptăm către Sirmione, o splendidă localitate situată pe lacul Garda, într-o călătorie plină de surprize. Sirmione este o mică bijuterie, o peninsulă a cărei poartă de intrare este frumosul Castel Scaligero.

 

NOUTATE     LUX     CALITATE

Descoperim liniile de producţie din fabrica Lamborghini pentru a vedea cum sunt construite unele dintre cele mai impresionante maşini din lume. Vom afla ce este în spatele producţiei acestui brand cu nume sonor pe piaţa masinilor sport şi de lux. V12 Aventador vă spune ceva?

 

♦ DESCOPERIRE     ♦ PLIMBARE     ♦ GASTRONOMIE

came_descoperire_2019

Fabrica Lamborghini se află în apropierea orasului Modena, cu o istorie îndelungată, de mai bine de 2000 de ani ce poate fi descoperită la pas printre străzile sale. Vom vizita oraşul artei şi al gastronomiei de calitate, locul unde se produc Parmigiano Reggiano, Aceto Balsamico di Modena, Prosciutto di Modena, dar şi multe altele.

 

Campania CAME este realizată în colaborare cu Aluterm Group (Siatec, Makroplast, Parkomatic)

 

Despre Aluterm Group
Aluterm Group oferă din 1993 soluţii pentru industria construcţiilor validate în peste 2500 de proiecte care se remarcă printr-un plus de valoare prin includerea de automatizări pentru căi de acces, materiale din policarbonat și trape sau parcări inteligente.
BUCUREŞTI – Sos. Dudesti-Pantelimon 42, incinta RAMS Business Park; CLUJ – Str. Traian Vuia nr. 208 T/F: +40372 368 355, E-mail:marketing@aluterm.ro
www.aluterm.ro  /  www.makroplast.ro  /  www.siatec.ro  /  www.parkomatic.ro