Meniu principal

Comunicat 9 august 2017 – Häfele România

Bucureşti, 9 august 2017

 

Häfele câştigă Aur pentru Dialock Smartphone-Key la Top Hotel Star Award

Häfele, lider în domeniul producţiei şi comercializării de accesorii şi feronerie pentru mobilier, precum şi sisteme electronice de control al accesului, câştigă medalia de Aur pentru soluţia Dialock Smartphone Key la concursul Star Award 2017 realizat de renumita revistă de specialitate Top Hotel. Astfel, aplicaţia cu ajutorul căreia oaspeţii unui hotel îşi folosesc smartphone-ul ca pe o cheie devine unul dintre cele mai bune produse pentru industria hotelieră.
Dialock Smartphone Key este noua soluţie destinată managementului eficient al activităţii din hoteluri ce transformă tradiţționala cheie metalică într-o cheie fiabilă, digitală, cu ajutorul căreia utilizatorii de smartphone pot să acceseze diverse servicii direct de pe telefon.
„Cu Dialock Smartphone-Key, clasicele situaţii de Check-in- și Check-out se rezolvă mai rapid şi mai simplu, astfel că oaspetele să nu mai piardă timp. El primeşște la sosire un cod digital, iar cu ajutorul aplicaţiei mobile poate interacţiona într-un mod inteligent cu camera sa de hotel şi nu numai. În funcţie de varianta aplicaţiei, se pot accesa şi alte servicii, cum ar fi: plăţi, informaţții despre hotel, oferte de la bar, restaurant şi wellness sau informaţii despre împrejurimi.

De asemenea, hotelierul poate trimite prin aplicaţție informaţii oaspetelui său despre ofertele precum Happy-Hour de la bar sau momentele în care centrul de wellness s-a eliberat. Astfel, comunicarea este mai eficientă, iar fluxul activităţilor este continuu, fără a genera neplăceri de nici o parte. În afara de acestea, colaborarea cu clienţții poate fi mai prietenoasă şi simplă, iar viitoarele rezervări se pot face direct din aplicaţie”, apreciază redacția Top Hotel.
Hafele_Dialock _Smartphone_Key_interior

Publicaţia Top Hotel este recunoscută pentru atenţia acordată industriei hoteliere şi produselor inovatoare de pe această piaţă. Celebrul concurs, Star Award, este competiţția ce prezintă diverse categorii definitorii acestui domeniu: design, software, inovaţție, eficienţă şi în cadrul căreia fiecare companie se poate face remarcată prin oferta sa. Cele 3 premii acordate, Aur, Argint și Bronz, sunt decise cu ajutorul cititorilor revistei care îşi pot vota online serviciile şi produsele preferate. În cadrul ediţiei de anul acesta, cei peste 100 de candidaţi s-au putut înregistra la 14 categorii competiţionale, iar mediile de aur acordate au fost în număr de 15. Premierea s-a realizat în cadrul Târgului Internorga pentru Industrie Hotelieră şi Gastronomie ce a avut loc în Hamburg, Germania.

 

Despre Häfele
Häfele este o companie internaţțională, condusă de membrii celei de-a treia generaţii a familiilor Häfele şi Thierer, cu sediul în Nagold, Germania. A fost fondată în 1923, iar în prezent serveşte industriei accesoriilor pentru mobilă, feroneriei arhitecturale şi a sistemelor electronice de control a accesului. Printre clienţii săi se numără cei din industria mobilei, producătorii de mobilier, distribuitorii de feronerie, arhitecţi şi designeri din peste 150 de țări din întreaga lume. Häfele dezvoltă şi produce accesorii de feronerie şi sisteme electronice de control al accesului în 6 fabrici în Germania și Ungaria. În exerciţiul financiar 2015, Grupul Häfele a realizat venituri de 1,3 miliarde de euro, având peste 7.100 de angajaţi în 37 de filiale, şi numeroase reprezentanţe în întreaga lume.
Häfele România este una din cele 37 de subsidiare ale Häfele GmbH & Co KG Germania. Înfiinţată în octombrie 2009, cu sediul în Timişoara și un punct de lucru în Bucureşti, vine în întâmpinarea producătorilor de mobilă, revânzătorilor de feronerie şi accesorii pentru mobilă, designerilor şi arhitecţilor prin soluţiile şi produsele inovatoare.