Meniu principal

Comunicat 25 octombrie 2017 – GEZE România

Bucureşti, 25 octombrie 2017

 

GEZE ActiveStop primeşte distincţia de Argint la Focus Open 2017

 

GEZE, lider în soluţii premium de acţionare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, se remarcă cu noua versiune GEZE ActiveStop şi îşi reconfirmă calitatea designului prin câştigarea distincţiei de Argint în cadrul ediţiei 2017 a Design Center Baden Württemberg – Focus Open. Produsul este expus până pe 22 noiembrie 2017 în cadrul expoziţiei „MIK Museum Information Kunst” din Ludwigsburg, Germania.

Noua caracteristică de montare pe cadrul uşii, precum şi calitatea designului sunt punctele centrale ale premiului prestigios. Datorită adâncimii de integrare cu valori minime, GEZE ActiveStop îndeplineşte cele mai stricte cerinţe de proiectare, iar astfel devine invizibil în aproape orice foaie de uşă. GEZE ActiveStop este o soluţie inteligentă şi inovatoare ce asigură deschiderea şi închiderea controlată şi silenţioasă a uşii batante de interior, iar beneficiile îl fac să ocupe detaşat o poziţie de vârf în categoria „Living” din cadrul Focus Open 2017.

GEZE_ActiveStop_interior

Oprire lină – blocare facilă – închidere silenţioasă
ActiveStop permite renunţarea la opritoarele de pardoseală clasice întrucât opreşte uşa la timp şi împiedică avariile sau semnele inestetice de pe pereţi sau mobilier. În plus, indiferent de puterea de împingere, sistemul deschide uşa în condiţii optime şi în mod independent, până în poziţia de menţinere, care poate fi ajustată în orice punct între 80 și 140 de grade. Datorită amortizării active, uşa se închide încet, în linişte, de la aproximativ 25 de grade şi previne închiderile zgomotoase, accidentele sau rănirile deranjante. Totodată, noua soluţie GEZE ActiveStop ține uşa închisă în condiții de siguranţă astfel încât se poate renunţa complet la dispozitivele de blocare, iar uşile „se mişcă liber” între 25 și 60 de grade.

 

Despre GEZE
Înfiinţată în 1863, compania GEZE GmbH se numără printre cei mai prolifici dezvoltatori şi producători de sisteme de acţionare a uşilor și ferestrelor şi de tehnologie de siguranţă.
În prezent, grupul deține 21 de subsidiare la nivel mondial și peste 2.800 de angajaţi. În România, GEZE este prezentă din 2004, funcţionând ca subsidiară independentă din anul 2010, cu o cifră de afaceri de 3,5 milioane de euro. GEZE oferă o gamă largă de produse formată din sisteme de uşi automate – batante, glisante şi rotative, amortizoare, construcţii din sticlă, instalaţii de evacuare a fumului şi a căldurii (RWA), sisteme de siguranţă, precum şi sisteme de ferestre şi de ventilare.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul GEZE România: www.geze.ro