Meniu principal

Comunicat 24 iulie 2017 – GEZE România

Bucureşti, 24 iulie 2017

GEZE România raportează afaceri de peste 3,5 milioane de euro în anul fiscal 2016-2017

GEZE România, liderul în sisteme premium de acţionare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, anunţă rezultate financiare de peste 3,5 milioane de euro pentru anul fiscal 2016-2017, în creştere cu 14,3% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Rezultatele pozitive se datorează în principal tendinţei de creştere a segmentelor de piaţă retail şi office, dar şi dezvoltării reţelei de parteneri din distribuţie, care ajunge la 22 de companii.
”În ultimul an ne-am focusat pe segmentul de office premium şi retail care a fost în continuă expansiune şi unde am livrat uşi automate, sisteme pentru căi de acces şi de evacuare, sisteme de evacuare a fumului şi gazelor fierbinţi, dar şi sisteme de control acces şi securitate. Vorbim de cele mai importante proiecte din ţară precum Bucharest One, The Bridge, Siemens Continental Timişoara, The Office Cluj, United Business Center, Veranda Mall, Prima Shops Oradea, Shopping City Piata Neamţ, dar şi altele aflate încă în curs de dezvoltare: Vox Timişoara, Bega Offices Timişoara, Riviera Cluj, Clădirea 3 Ideo, Bistriţa Retail Park. Potenţialul segmentului hotelier şi medical privat este încă destul de redus – sunt 5,6 proiecte noi pe an, însă o tendinţă de creştere o vedem în piaţa industrială şi logistică care prinde avânt şi de la care aşteptăm creşteri mai mari pe divizia de service şi mentenanţă”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

Vlad Stanislav_ GEZE_Romania
Strategia de dezvoltare a business-ului GEZE pe plan local urmăreşte furnizarea de soluţii integrate, interconectate, care satisfac complet conceptele de siguranţă, design şi gestionare eficientă. GEZE introduce noi sisteme pentru faţade active climatic şi un control inteligent al clădirilor, care presupun o ventilare inteligentă, eficientă energetic, fie că vorbim despre clădirile publice, de birouri sau de şcoli.
Segmentul de servicii “after sales” ocupă un rol important ȋn dezvoltarea companiei, programul GEZE Service multi brand cunoscând o creştere importantă la nivel naţional. Astfel, în ultimul an, divizia de service şi mentenanţă a companiei şi-a îmbunătăţit rezultatele cu aproximativ 7,5%.

”Numărul proiectelor pe planşele arhitecţilor este tot mai mic pentru 2018, piaţa se va mai pondera, la fel ca şi retailul și expansiunea mall-urilor. De aceea, forecast-ul nostru pentru anul fiscal care începe la 1 iulie 2017 şi până la 30 iunie 2018 este mai temperat, de 8-10%. În plus, ne concentrăm pe consolidarea structurii interne, urmărim creşterea echipei locale în concordanță cu evoluţia activităţii companiei”, a adăugat Vlad Stanislav.
Anul viitor, focusul business-ului local GEZE va fi îndreptat către segmentul industrial şi logistic unde deja vindem sisteme pentru evacuarea fumului şi a gazelor fierbinţi, uşi rezistente la foc, care este estimat să crească cu peste 10%.
GEZE_IQ_KNX-_2
Printre proiectele în curs de livrare se numără: Vox Technology Park Timişoara, Bega Business Center, Clădirea Ideo, Maternitatea din Braşov, Hotelul Hilton şi Bistriţa Retail Park.

Despre GEZE
Înfiinţată în 1863, compania GEZE GmbH se numără printre cei mai prolifici dezvoltatori şi producători de sisteme de acţionare a uşilor şi ferestrelor şi de tehnologie de siguranţă.
În prezent, grupul deţine 21 de subsidiare la nivel mondial şi peste 2.800 de angajaţi. În România, GEZE este prezentă din 2004, funcţionând ca subsidiară independentă din anul 2010, cu o cifră de afaceri de 3,5 milioane de euro. GEZE oferă o gamă largă de produse formată din sisteme de uşi automate – batante, glisante şi rotative, amortizoare, construcţii din sticlă, instalaţii de evacuare a fumului şi a căldurii (RWA), sisteme de siguranţă, precum şi sisteme de ferestre şi de ventilare.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul GEZE România: www.geze.ro