Meniu principal

Comunicat 17 iulie 2017 – Velux România

Bucureşti, 17 iulie2017

Cum îţi protejezi eficient mansarda împotriva căldurii şi a insectelor
Rulou parasolar exterior, rulou opac, plasa pentru ţânţari sau roleta exterioară. Tu ce alegi?

Pentru un climat interior cât mai plăcut, VELUX România le recomandă celor care locuiesc la mansardă o serie completă de accesorii care fac diferenţa în zilele cu temperaturi crescute. Aşa că, dacă îţi doreşti să scazi temperatura la interior, să controlezi cantitatea de lumină care intră pe parcursul zilei în mansardă sau să scapi de insectele nedorite apelează la soluţiile VELUX.

Ruloul parasolar şi roleta exterioară menţine încăperea răcoroasă şi te protejează eficient împotriva căldurii
Ruloul parasolar exterior VELUX, fabricat din plasă transparentă, te protejează de căldura care se acumulează pe parcursul unei zile toride, pentru că poate împiedica o mare parte a razelor de soare să pătrundă în interior. Un rulou parasolar exterior reduce temperatura dintr-o încăpere cu până la 5 grade C. În plus, materialul din care este fabricat nu obstrucţionează aportul de lumină naturală, iar tu te poţi bucura de priveliştea împrejurimilor. În acelaşi timp, roleta exterioară, care nu este vizibilă din interior când nu este folosită, îţi asigură protecţie totală: oferindu-ţi un control optim al climatului interior prin reducerea căldurii cu până la 94%, îmbunătăţirea izolaţiei termice, diminuarea zgomotului şi protecţia împotriva intrărilor prin efracţie.
rulou_parasolar_velux

Rulouri opace pentru odihnă şi somn
Dacă vrei să diminuezi lumina din mansarda ta, atunci alege un rulou opac, care are efect de întunecare și este disponibil în 24 de culori şi modele diferite, fiind potrivit pentru orice amenajare. Rulourile opace de la VELUX sunt realizate din materialul certificat Oeko-Tex, care atestă garanţia unui produs fără substanţe chimice nocive. În plus, şinele laterale din aluminiu sunt negre pe interior pentru a elimina orice reflexie a luminii.

Plasa împotriva insectelor te protejează în timp ce aeriseşti
Vremea caldă aduce cu sine şi musafirii nepoftiţi, insectele. Pentru a te putea bucura de aerul proaspăt, montează pe conturul finisajului interior plasa VELUX împotriva insectelor. Când nu este folosită, aceasta se rulează integral în caseta superioară din aluminiu.

Cum se întreţin şi se montează accesoriile VELUX?
Pentru a menţine ruloul interior ca nou, şterge praful regulat sau aspiră-l cu o perie ataşată aspiratorului. Eventualele pete le poţi curăţa cu o cârpă moale sau cu un burete umezit în apă călduţă, în niciun caz prin frecare pentru că astfel materialul se poate deteriora.

Montarea unui rulou interior VELUX nu are nevoie de un specialist. Orice fereastră, fie că face parte din noua generaţie sau dintr-una precedentă, are deja premontate dispozitive laterale de prindere a ruloului care asigură potrivirea perfectă şi montarea uşoară a ruloului, în doar câteva minute, prin sistemul patentat VELUX Pick&Click!® . Toate rulourile decorative şi parasolare sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, sunt rezistente la uzură şi beneficiază de o garanţie de trei ani.

Rulourile decorative şi parasolarele VELUX sunt disponibile la distribuitorii din toată ţara şi pe: www.veluxshop.ro, unde livrarea este gratuită.

Despre VELUX România
De 20 de ani, mai precis din 19 mai 1997, VELUX România aduce lumina şi aerul proaspăt și în casele din România şi din Republica Moldova. VELUX România are sediul central şi depozitul la Braşov, alegerea unui oraş din centrul ţării fiind de la început o decizie strategică pentru distribuirea optimă a produselor. Compania se implică constat în cauze sociale şi în viaţa comunităţii braşovene.

www.facebook.com/VELUXRomania
www.instagram.com/veluxromania