Meniu principal

Comunicat 1 iunie 2017 – CALIROM

Calirom, Cluj

Clienţii Calirom, printre câştigătorii Top Hotel Awards 2017

 

Săptămâna trecută a avut loc cea de-a şaptea ediţie a galei TopHotelAwards 2017 organizată de TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference.
TopHotelAwards este cel mai important evenimente de acest fel din România, unde, an de an sunt premiaţi cei mai buni furnizori de servicii din domeniul ospitalităţii și turismului.

Anul acesta am participat şi noi la gala de premiere din 25-26 mai de la JW Marriott Bucureşti, alături de 13 dintre clienţii noştri, nominalizaţi la mai multe categorii.

Vorbim despre: Epoque Hotel, Bucureşti, Hotel Metropolis din Bistriţa, Pleiada Boutique Hotel & Spa, Iaşi, Sky Blue Hotel & Spa, Ploieşti, Mera Resort, Venus, Hotel Privo, Târgu-Mureş, Hotel Transilvania, Alba Iulia, Kronwell, Braşov, Casa Vlăsia, Hotel Armatti, Braşov, New Hotel Egreta, Teleferic Grand Hotel, Poiana Braşov şi DoubleTree Hilton Cavaler din Sighişoara.

calirom_TopHotelAwards_2017_1

Clienţii Calirom premiaţi la Top Hotel Awards 2017
Dintre clienţii noştri menţionaţi mai sus, 6 au reuşit să ocupe 4 locuri unu, 2 locuri doi şi un loc trei la mai multe categorii, şi anume:

Hotelul anului – categoria 5 stele, neafiliat unui lanţ hotelier internaţional

  • Locul 1: Hotel Epoque, Bucureşti
  • Locul 3: Sky Blue Hotel & Spa, Pauleştii Noi, Ploieşti

Cea mai bună investiţie a anului (renovare / imbunataţire a unui hotel)

  • Locul 1: Mera Resort, Venus

Hotelul anului – categoria 4 stele, neafiliat unui lanţ hotelier internaţional

  • Locul 1: Kronwell Braşov
  • Locul 2: Hotel PRIVO, Târgu Mureş

Hotelul anului – categoria 4 stele pentru turism de agrement

  • Locul 1: Teleferic Grand Hotel, Poiana Braşov

Locația anului pentru conferinţe şi întâlniri de afaceri

  • Locul 2: Kronwell Conference Center

 

Impresiile noastre de la gala Top Hotel Awards de anul acesta

După cum spuneam mai sus, anul acesta am participat şi noi la gala de premiere Top Hotel Awards 2017, alături de alţi furnizori de soluţii hoteliere, colegi de-ai noştri de breaslă. În primul rând dorim să felicităm organizatorii celui mai mare eveniment hotelier din România, pentru felul în care s-a desfăşurat întreg evenimentul. Începând de la momentele şi seminariile susţinute de speakeri şi influencers din domeniul ospitalităţii şi până la gala propriu-zisă de premiere.

Au fost două zile în care am reuşit să ne adunăm foarte mulţi din domeniul hotelier şi horeca, să schimbăm idei, networking dar şi să ne cunoaștem mai bine unii cu alții. Am fost surprinşi în mod plăcut să vedem cât de mulţi hotelieri sunt interesaţi de soluţiile Calirom, de la sisteme de room access inteligente, la soluţii în cloud, dar şi de inovaţii pentru comunicarea hotel-oaspete.

Putem spune că am plecat foarte optimişti de la cea de-a şaptea gală Top Hotel Awards dar şi bucuroşi pentru clienţii noştri care au reuşit nişte performanţe impresionante încă o dată şi anul acesta.

www.calirom.ro