Meniu principal

Compartimentări de toalete Schäfer de 57.000 de euro la clădirea de birouri Globalworth Campus din Pipera

compartimentari_schafer_globalworth

Puţini sunt furnizorii care oferă informaţii despre valoarea produselor livrate la diversele proiecte şi, din acest motiv, atunci când există posibilitatea publicării unor astfel de cifre, o facem de fiecare dată pentru că sunt importante atât ca punct de referinţă privind nivel investiţiilor cât şi în ceea ce priveşte nivelul preţurilor care se practică pe piaţa românească.

Globalworth Campus este unul dintre cele mai mari complexe de birouri care se construiesc în România, este dezvoltat de cunoscutul om de afaceri Ioannis Papalekas şi va cuprinde după finalizare 3 clădiri, un supermarket şi un centru de conferinţe ultramodern.
În acest moment, prima din cele clădiri planificate este dată în exploatare ( cu 29.00 m² inchiriabili ), principalul chiriaş fiind Amazon care ocupă deja mai mult de o treime din suprafaţa totală.
Arhitectura întregului ansamblu poartă semnatura fimei Architect Service din Bucureşti.

La compartimentarea toaletelor s-a optat pentru sistemele produse de compania germană Schäfer, modelul ales fiind SVF30/S ALTUS.
În total s-au livrat la acest proiect ( doar la clădirea finalizată ) 160 cabine de toaletă, valoarea totală a contractului fiind de 57.000 euro; informaţiile despre proiect sunt cuprinse în fişa de proiect întocmită de producătorul german, click aici

Sursa informaţii şi foto: www.schaefer-trennwandsysteme.de