Meniu principal

Compania MOLDOGLASS – 20 de ani de activitate!

moldoglass_20_ani

Înfiinţată în octombrie 1997, firma băcăuană MOLDOGLASS, având capital exclusiv românesc, a aniversat săptămâna trecută 20 de ani de activitate neîntreruptă doar în domeniul sticlei.  În 2016 firma a avut o cifră de afaceri de 13,6 milioane lei şi un număr de 63 angajaţi.

Dacă în primii ani de funcţionare, firma s-a axat doar pe prelucrare mecanică a sticlei având ca produs finit mobilierul din sticlă, în 2003 firma şi-a extins portofoliul de produse din sticlă prin achiziţionarea unor utilaje moderne automatizate pentru realizarea geamului izolant. Iar în 2007 a fost achiziţionată o linie tehnologică performantă, automatizată, de producţie a geamului izolant compusă din linie automată pentru debitarea sticlei Jumbo ( de dimensiuni 6000 x 3210 mm ) şi dintr-o linie automată de spălare a sticlei cu asamblarea geamului în presă.

Pe parcursul anilor MOLDOGLASS s-a specializat în realizarea unei game foarte largi de produse de la geamuri – geam izolant, geam pentru amenajari interioare şi exterioare, geam artistic, geam personalizat, geam antiglonţ sau vitralii şi până la furnizarea de produse finite precum cabine de duş din sticlă, uşi din sticlă sau diverse compartimentări.
moldoglass_colectiv_2017
tort_moldoglass

www.moldoglass.ro