Meniu principal

Cine şi ce a montat sau livrat la noile Pavilioane B1 şi B2 din cadrul Romexpo

pavilioane_b1_b2_romexpo_2018

Cele două pavilioane B1 si B2 inaugurate anul trecut în cadrul Romexpo reprezintă singura investiţie majoră a centrului expoziţional în ultimii 30 de ani.
Lucrările au demarat în 2008, au fost întrerupte datorită crizei financiare şi au fost reluate acum doi ani, investiţia finală în cei 16.000 metri pătraţi de hală depăşind valoarea de 20 milioane de euro.

Dacă este să comparăm actualele hale cu cele prezentate în schitele iniţiale ale proiectului se poate constata că nu sunt încă finalizate amenajările exterioare, deocamdată aspectul celor doua hale fiind similar cu al unor banale hale dintr-un parc industrial. Probabil într-o etapă ulterioară vor fi finalizate şi aceste lucrări.
Privind totuşi partea pozitivă a lucrurilor, Romexpo pune acum la dispoziţia expozanţilor două hale funcţionale, mult mai aerisite şi mai sigure din punct de vedere al protecţiei la incendiu şi complet echipate în ceea ce priveşte căile de evacuare.

 

Intrarea principală în Pavilioanele B1 şi B2.

pavilioane_b_intrare

Uşile batante din aluminiu sunt echipate cu amortizoare marca GEZE cu şină şi închidere controlată iar barele antipanică aplicate sunt ISEO. Covoarele pietonale au fost livrate de Profilux.

 

Uşile antifoc NINZ au fost importate de Omega Rom Trade, livrarea si montajul fiind făcute de Dow Class Market
usi_antifoc_romexpo

Amortizoarele cu braţ au fost furnizate tot de Omega Rom Trade, care a livrat marca proprie de amortizoare Omega.

Pentru că uşile nu au fost echipate si cu stoppere, cei de la Romexpo au ales improvizaţiile clasice – pene din lemn sau demontarea braţului de la amortizoare.
pana_stopper_amortizor_usi_antifoc_romexpo

 

Cele 4 uşi industriale pentru acces marfă sunt marca MCA.

usi_industriale_acces_marfa_romexpo

Uşile industriale au 5 metri lăţime şi 6 metri înălţime.

 

Şi  cele 3 tunelurile subterane de evacuare pentru situaţii de urgenţă, prezentate tot pe site-ul DespreUşi aici .
tunel_evacuare_romexpo