Meniu principal

Cilindrul KABA cu drept de acces temporar premiat în cadrul SecurityExpo, München 2018

dormakaba_premiu_kaba_sta_2018

Cu ocazia SecurityExpo 2018, desfășurat la München in perioada 26-27 iunie, PROTECTOR & WIK și Sicherheit.info au premiat cele mai bune trei produse din trei categorii distincte, la categoria control access dormakaba primind premiul Bronze PROTECTOR pentru cilindrul KABA cu drept de acces temporar ( SAT ).

Lansat la sfârşitul anului trecut, noul cilindru mecanic Kaba are o funcție mai specială, numită SAT ( Secure Access Temporary ) prin care proprietarii de apartamente pot acorda unei terțe persoane ( de ex. persoana de la curățenie, îngrijitorul sau vecinul ) dreptul de acces temporar în interior, folosind o cheie specială.
Acordarea acestui drept se face foarte uşor prin scoaterea cheii din cilindru, după încuiere, nu în mod clasic ci în unghi înclinat, „în dreptul orei 8”.

Doar în această poziție „de la ora 8”, ușa poate fi deblocată din exterior cu o cheie specială și blocată din nou din interior. Ulterior, personalul de serviciu poate închide din nou ușa din exterior.
Dacă uşa este blocată din interior, proprietarul poate debloca uşa din exterior, chiar dacă cheia este în uşă, proprietarul având astfel acces în orice moment.

Dacă proprietarul, după ce închide, scoate cheia în poziţia verticală ( poziția „la ora 6” ) ușa nu mai poate fi deschisă cu cheia specială pentru acces temporar SAT, fiind anulat acest drept.

Detalii şi informaţii complete despre ciilindrul KABA cu drept de acces temporar ( STA ) sunt prezentate pe pagina specială – click aici.

 

dormakaba România – un pas inteligent pentru soluții de acces inteligente
www.dormakaba.ro