Meniu principal

Cilindrul AP4 S de la CISA, soluția ideală pentru cei care doresc un cilindru cu performanţe ridicate

cilindru_cisa_ap4s_produs

Cilindrul CISA AP4 S, alegerea potrivită pentru o locuință sigură!

Calitatea cilindrului care echipează broasca unei uşi de intrare este esenţială pentru protecţia împotriva numărului tot mai mare de spargeri în care sunt folosite tehnici noi şi avansate de efracţie.

CISA AP4 S, un cilindru certificat conform standardelor europene
Cu cât durează mai mult spargerea unei uşi, cu atât creşte şi probabilitatea ca un spărgător să renunţe la intrarea prin efracţie într-o casă. Acesta este motivul pentru care alegerea cilindrului este esențială.
AP4 S este certificat împotriva diferitelor tehnici de efracție și spargere și a atins cel mai înalt nivel de rezistență conform standardului european EN1303: 2015.

Protecţie la duplicare sau copiere
De asemenea, securitatea intrarii este dată în mod direct şi de cheie: este esențial să fie verificat numărul de chei aflate în uz pentru a evita folosirea lor de către persoanele neautorizate.
Cheia CISA este protejată la copiere și este livrată împreună cu un card de securitate: numai prin prezentarea cardului la un centru de service autorizat, CISA Partner Solution se poate obţine o copie nouă, evitându-se astfel duplicările necontrolate.

cilindru_cisa_ap4s_set

Master Key şi personalizare chei
Folosind sistemul Master Key se pot deschide cu aceeași cheie mai multe uși ( de intrare, porți sau garaje, etc. ) și se pot aloca drepturi separate pentru fiecare altă cheie din sistem.
Prin CISA ONE KEY se poate personaliza în mod unic, cu o inserție color (  disponibilă în 15 culori ), fiecare cheie fiind astfel foarte uşor de identificat.

 

Informaţii şi detalii complete despre cilindrul AP4 S CISA se pot afla accesând pagina specială, click aici.