Meniu principal

Cilindru digital ISEO Libra Smart pentru uşi de intrare sau de interior

control_acces_iseo

Cilindrul digital ISEO Libra Smart face parte din seria ISEO Zero1 şi este rezultatul multor ani de experienţă în domeniul protecţiei mecanice şi de securitate, combinate cu cea mai avansată tehnologie digitală de comunicaţii, criptarea datelor şi a eficienței energetice.

ISEO Zero1 este noua gamă de produse electronice care modifică în totalitate modul în care este gestionată securitatea. Datorită înaltei tehnologii folosite in producţia componentelor electronice, confortul şi uşurinţa utilizării sunt garantate pentru oricine. Toate produsele şi funcţiile ISEO Zero1 pot fi integrate, permiţând gestionarea şi controlul cu ușurinţă a control acces-ului în siguranţă maximă. Instalarea este întotdeauna rapidă şi uşoară, chiar şi pe uşile existente.
Împreună cu ISEO Zero1 este oferit şi un serviciu de suport complet personalizat: o echipă de experţi oferă soluţii speciale, de la proiectare, implementare şi, ulterior, post-vânzare.
Produsele oferite de gama ISEO Zero1 datorită flexibilității funcţiilor lor se adaptează perfect la orice situaţie sau cerinţă de control acces.

libra_smart_argo_slide

ISEO Zero1 garantează un confort deosebit în timp ce este gestionată securitatea proprietăţii. Microelectronica răspunde securității prin soluţiile inteligente ISEO Zero1; cheia este înlocuită de un mic microcip care devine inima întregului sistem de control al accesului.
Intrările în fiecare cameră pot fi uşor gestionate cu carduri: aproprierea cardul de programare de programator activează sau a dezactivează cardurile diferiților utilizatori pentru diferite fusuri orare sau opţiuni.
Datorită aplicaţiei Argo se poate gestiona fiecare uşă chiar şi cu un smartphone. Instalarea şi chiar înlocuirea sistemelor de blocare existente este rapidă şi eficientă din punct de vedere al costurilor: nu necesită cablare şi nu este nevoie să înlocuiţi uşa sau broasca.

 

 

Detalii si informaţii suplimentare: SEO Marketing & Distribution: office@iseoromania.ro, tel: 031 730 94 40, 0769 69 42 69