Meniu principal

CES, cunoscutul producător german de sisteme de siguranţă şi cilindri electronici, începe anul 2019 prin lansarea unei noi platforme web

ces_2019_site_nou

Prin noul site, grupul german CES dorește să asigure o navigare şi orientare mai rapidă, noua platformă având o structură mai clară și asigurând un acces facil la toate secţiunile.
Astfel, vizitatorii pot accesa direct din meniul principal cele două grupuri principale de produse – cilindri electronici şi sisteme mecanice de blocare ale uşii. Informațiile practice pentru utilizatori, tehnicieni sau comercianți pot fi găsite la secțiunea cu soluții CES, loc unde sunt prezintate diverse proiecte realizate pentru spitale, școli, clădiri publice sau comerciale.
Pe site, la secţiunea Media Center, toţi cei interesati au la dispoziţie documentații complete ale produselor, broșuri, fișele tehnice, instrucțiunile de operare și de instalare. Noul site dispune de filtre inteligente care facilitează căutările avansate şi există şi o secţiune cu întrebări frecvente, care se va dezvolta în permanenţă şi unde utilizatorii vor găsi foarte multe sfaturi practice.

În România Grupul CES este prezent din 2004 când la Sibiu a fost creată CESrom SRL,  societatea având drept obiect de activitate producerea şi comercializarea de cilindrii metalici pentru sisteme de încuietori.
Sub mottoul: „Ne pasă de siguranţa dumneavoastră!”, compania produce sisteme de încuietori, completate de profile cilindrice standard sau de înaltă siguranţă, cât şi cilindri speciali, creaţi pentru a putea fi utilizaţi în domeniul rezidenţial, industrial sau office. Cilindrii de siguranţă sunt certificaţi VdS şi îndeplinesc normele DIN18252 şi EN1303.

www.ces.eu