Meniu principal

Cele 7 avantaje ale uşilor de garaj Günther Tore

usi_garaj_gunther_tore_7_avantaje

Uşile termoizolante, fiabile si sigure oferă proprietarilor lor în fiecare zi confort şi comoditate.
O varietate extinsă de panouri şi paleta de culori oferite de uşile Günther subliniază perfect arhitectura atât în cazul unei locuinţe moderne în stil Hi-Tech, cât şi în cel al unei căsuţe clasice.
Uşile Günther pot fi montate la orice tip de garaj. În acest context, deschiderea garajului nu prezintă relevanţă, indiferent dacă este vorba despre o deschidere rectangulară, înclinată, trapezoidală sau despre o deschidere sub forma unui arc.

1. Termoizolaţia
Uşile de garaj Günther Tore sunt soluția corectă pentru a asigura confortul termic și economia de energie pentru incinta în care sunt montate. Coeficientul de termoizolaţie asigurat de uşile Günther Tore este:
• pentru panourile Günther — 1.65 W/(m²К)*;
• pentru usile de garaj Classic cu dimensiunile 6000 mm x 3000 mm — 1.00 W/(m²К)*

Termoizolaţia unui panou Günther este comparabilă cu:
termoizolatie_usi_garaj_gunther_tore

 

2.Fonoizolaţie
Prin intermediul panoului tip sandwich cu o grosime de 45 mm este atenuat, de exemplu, zgomotul unui camion în trecere până la intensitatea unei discuţii normale.
fonoizolatie_usi_garaj_gunther_tore

 

3.Finisare durabilă 
Rezistenţa la coroziune – stratul de acoperire de zinc cu o grosime de 16 μm şi stratul poliuretanic dublu de acoperire (25-35 μm) al panourilor de pe latura exterioară, modificat cu particule de poliamidă (PUR-PA), protejează suprafaţa panourilor tip sandwich în mod fiabil împotriva defecţiunilor mecanice şi a efectelor produse de precipitaţii.
durabilitate_usi_garaj_gunther_toreclicluri_functionare_usi_garaj_gunther_tore

4.Confort
Prin intermediul pachetului de calitate superioară de la Günther Tore, alcătuit dintr-o ușă de garaj și un sistem eficient de antrenare împreună cu o telecomandă modernă, vă îmbunătăţiţi confortul printr-o simplă apăsare de buton: în caz de temperaturi scăzute, de ploaie sau zăpadă – o simplă apăsare de buton este suficientă pentru ca ușa dumneavoastră Günther să se deschidă rapid și să se închidă automat!
confort_usi_garaj_gunther_tore

 

5.Rezistenţa la vânt
Grosimea mare a panourilor sandwich reprezintă baza rezistenței și stabilității ușilor de garaj la acțiuni mecanice și la încărcarea din vânt.
Clasa 4 a rezistenței conform EN12424, reprezintă rezistența de până la 120km/h viteza de vânt, conform testelor efectuate la Institutul Rosenheim GmbH (Germania).
rezistenta_vant_usi_garaj_gunther_tore

 

6.Aspect exterior perfect
Gama variată de tipuri de panouri şi culori permite identificarea uşii potrivite pentru fiecare proiect.
La sistemele de uşi Günther puteti opta între 5 tipuri de suprafețe de panou şi o paletă standard de culori care include până la 10 culori fără aplicarea unei majorări de preţ.
finisaj_usi_garaj_gunther_tore

 

7.Siguranţa
Execuţia constructivă specifică a uşilor secţionale Günther Tore oferă o protecţie în condiţii de siguranţă împotriva:
• prinderii degetelor
• cursei necontrolate a foii de uşă
• căderii foii de uşă la ruperea resorturilor
Uşile respectă toate cerinţele reglementate prin normele europene EN 12604, EN 12453, EN 12424,
EN 12425, EN 12426
siguranta_usi_garaj_gunther_tore

 

Detalii şi informaţii suplimentare pe pagina specială, click aici

www.gunther-tore.ro