Meniu principal

Ce se poata întâmpla dacă nu se repară la timp o uşă

usa-defecta

În Germania, la Universitatea din Mainz, s-a defectat operatorul unei uşi de acces. Până aici nimic neobişnuit … peste tot se strică uşile ( din diferite motive ), se apelează la firma de service şi se repară.

În cazul nostru lucrurile au stat puţin altfel:
… s-a stricat operatorul … a fost anunţată firma de service şi s-a aşteptat … Au trecut 2 zile fără să fie reparată uşa …  în schimb au început să apară afişe adresate tehnicianului de la service
afis-1

… la început câteva
afis_2

… apoi tot mai multe
afis-3

… ulterior au fost scoase toate la ordinul conducerii Universităţii datorită reglementărilor privind căile de evacuare în caz de incendiu şi s-a anunţat că în câteva zile uşa va fi reparată de către firma de service contactată.
Până să fie reparată uşa au reapărut afişele …
afis-4
afis-a

… într-un final totul s-a sfârşit cu bine, acest lucru fiind anunţat în regim de breacking news pe facebook, întreaga poveste devenind viral în Germania

+++BREAKING NEWS+++ ‪#‎TechnikerIstDa‬

DIE TÜR IST REPARIERT!
Wir waren seit 6:30 für euch vor Ort und haben die Reparaturarbeiten live verfolgt! Aus diesem Anlass findet HEUTE von 15:45 bis 16:15 eine FEIERLICHE WIEDERERÖFFNUNG mit dem Dekan des Fachbereichs 05 an der Tür statt!

Uşa a fost reparată!
Am fost de la ora 6:30 pentru voi la faţa locului şi am urmărit live reparaţii! Din acest motiv, azi de la 15:45 la 16:15  va fi o o ceremonie de inaugurare în fata usii, în prezenta directorul Departamentului 05!

Şi pentru că repararea uşii a fost considerată un eveniment „epocal”, acţiunea a fost filmată şi postată pe YouTube.

Sursa informaţii şi colecţia completă de afişe pe BuzzFeed