Meniu principal

Ce este perfecţiunea? Uşi automate Record din 1953

record_romania

Astăzi, mai mult ca oricând, suntem înconjuraţi la tot pasul de adevărate minuni tehnologice. Dimineaţa, când alergi de la metrou pentru a intra în clădirea turn din zona Aurel Vlaicu, în doar 100 de metri, păşeşti pe lângă sute de astfel de lucruri pe care dezvoltarea tehnologică ni le-a oferit.

Nu vom vorbi în acest articol despre maşini şi nici despre gadget-urile care ne înconjoară la tot pasul, vom vorbi despre intrările în clădiri şi despre perfecţiune.

Perfecţiunea este tehnologie?

În 1921, Einstein, a primit Premiul Nobel nu pentru Teoria Relativităţii (considerată la acea vreme încă destul de greu de acceptat) ci pentru descoperirea Efectului Fotoelectric. Pe acest principiu funcţionează astăzi majoritatea senzorilor care deschid uşile. În drumul tău spre birou, uşa se deschide datorită întreruperii unui fascicul luminos care se traduce în anularea tensiunii dintr-un circuit electric. Chiar şi panourile solare funcţionează tot pe baza acestui principiu.

Uşile automate au beneficiat şi beneficiază şi azi de cele mai noi tehnologii, dar acest aspect nu este suficient pentru a conferi perfecţiunea. Perfecţiunea nu poate fi doar tehnologie. În 1953 AGTA Record a început să proiecteze perfecţiunea în materie de uşi automate şi a mers mai departe de tehnologie.

De unde vine perfecţiunea?

În 1953 Helmut Heinz Bunzl a pus bazele companiei Record, în Elveţia, aproape de Zurich, la Fehraltorf. Scopul lui a fost acela de a crea uşi automate care să devină un standard în piaţă, prin inovaţie, calitate şi fiabilitate. Încă de la început patentele au început să se adune, pentru ca direcţia de dezvoltare era una nouă şi foarte puternică.
bunzl_record_doors

Perfecţiunea vine dintr-un cumul de factori care au purtat mai departe şi mai sus această poveste începută în 1953 într-un mic orăşel din Elveţia. Acum, grupul are peste 2500 de angajaţi, este prezent în peste 50 de ţări din toată lumea şi păstrează viu obiectivul de a atinge perfecţiunea prin fiecare produs fabricat. Nu este întâmplător că în întreaga lumea se deschid şi se închid în acest moment peste 600 000 de uşi ajutate de mecanisme Record.

Mai multe despre perfecţiune poti citi aici – http://record-romania.com/ce-este-perfectiunea/ .

www.record-romania.com