Meniu principal

Câştigătorii Marii Extrageri a Concursului „Came – 4 zile de Poveste în Italia”

came_concurs_excursie_italia_extragere_2019

Pe 30 ianuarie, la sediul Aluterm Group din București s-a desfăşurat etapa finală a concursului „Came – 4 zile de Poveste în Italia”, extragerea finală fiind transmisa în direct pe pagina de Facebook a companiei.

Aflat la a treia ediţie, Concursul Came – 4 zile de Poveste în Italia s-a încheiat printr-o extragere care a stabilit cele 5 companii din cele 28 firme eligibile şi care au avut vouchere în urnă, premiul fiind câştigarea unui loc în excursie.

Cei 5 câştigători sunt: FLODO SRL, EMI INTERNATIONAL SRL, LOW VOLTAGE SRL, GRUP ASCLEPIOS SRL şi SANDU NINEL-ADRIAN I.I.

Câştigătorii extragerii se vor alătura altor 5 companii care au obţinut un număr de locuri în excursie, în funcţie de valoarea totală a comenzilor de produse Came achiziționate: cu 3 locuri – TECHNO MASTER AUTOSAFE SRL, cu 2 locuri TELEFONICA 2000 SRL şi TIM SERV SRL şi cu un loc DOOR SERVICE SRL şi L.E.T. SYSTEMS SRLcame_extragere_castigatori

În cadrul excursiei Came – 4 zile de Poveste în Italia, se vor vizita: sediul Came, centrul logistic și unitățile de producție, precum și muzeul și fabrica Lamborgini și orașele Verono, Torino și Modena – mai multe detalii despre itinerariu se pot afla aici.

 

CAME Group este o companie înfiinţată în Italia, în 1972, cu o extindere internaţional, care produce cea mai vastă gama de automatizări pentru intrări rezidenţiale şi industriale, parcări şi control acces, inclusiv dezvoltarea de sisteme domotice şi antiefracţie.

Despre Aluterm Group
Aluterm Group oferă din 1993 soluţii pentru industria construcţiilor validate în peste 2500 de proiecte care se remarcă printr-un plus de valoare prin includerea de automatizări pentru căi de acces, materiale din policarbonat şi trape sau parcări inteligente.