Meniu principal

Când BLASI stabileşte standardul de eleganţă al uşilor rotative

blasi-eon_tg_mures_siatec

De ce este nevoie pentru a avea cea mai elegantă uşă rotativă din România?

De un dezvoltator, Remus Aurel Benta care şi-a propus să dezvolte un proiect complex şi ambiţios nu doar pentru Târgu-Mureş ci şi pentru Ardeal, de o firmă de arhitectură Westfourth Architecture, de un antreprenor general Bog’Art şi de o reprezentanţă, Siatec, pentru o marcă de prestigiu în domeniul uşilor rotative, Blasi. Şi nu în ultimul rând de un chiriaş al clădirii care să-şi dorească şi este dispus să plătească pentru un sediu modern, deosebit, care asigură condiţii de utilizare şi confort la cele mai înalte standarde, E.ON Gaz România.

benta-office-building

Iar rezultatul acestei colaborări este pe măsură: o uşă rotativă Blasi model K31, cu trei foi, având finisajul inox lucios, montată sub o copertină, tot din inox, care se prelungeşte şi în interior şi care crează un interesant efect de oglindă.
Cu un diametrul exterior este de 2800mm şi o înălţime de trecere de 2400mm, uşa rotativă este prevăzută cu perdea de aer cald integrată în baldachin iar pentru a garanta siguranţa pe timp de noapte, este închisă prin uşi culisante curbe la exterior.
De remarcat sunt şi dimensiunile generoase şi forma covorului pietonal (  un accesoriu indispensabil, destul de scump şi din acest motiv, omis la multe dintre clădirile cu pretenţii din România ) şi sistemul de control acces montat la exterior.
blasi_siatec_eon_tag_mures

Galerie foto uşă rotativă Blasi – E.ON Târgu-Mureş.

www.siatec.ro