Meniu principal

Campania NEXT – ALBED

next-albed-usi-interior

NEXT este modelul reprezentativ al noii game de uși „filomuro” produse de ALBED Milano 1964, ce oferă caracteristici tehnice pentru o instalare impecabilă și posibilitatea alinierii ușii la fața peretelui dorit, indiferent de modalitatea de deschidere, fie prin tragere sau împingere.

internaproject ( reprezentant ALBED – Italia ) oferă în perioada:

01 decembrie 2014 – 31 martie 2015

Ușile „filomuro” NEXT beneficiază de prețul unic: 689 € *

Prețul unic este valabil pentru oricare dintre:
– dimensiunile standard [L.70/80/90 x H.210cm]
– finisajele: sticlă vopsită, furnir sau mdf lăcuit mat
– tipurile de închidere: cheie, blocator sau Yale

* Termenii comerciali și detaliile campaniei sunt specificate în secțiunea REGULILE CAMPANIEI

albed_1

NEXT este un model disponibil într-o gamă largă de materiale și finisaje, potrivite oricărei abordări stilistice, respectiv cinci finisaje de sticlă vopsită, șase tipuri de furnire în patru esențe de lemn sau panouri lăcuite mat în toată gama de culori RAL. De asemenea, se pot livra și panouri tratate cu un fond-suport ce permite aplicarea oricărui tip de finisaj alternativ precum tapet, ceramică, material textil, vopsele lavabile, rășini sau tencuieli decorative.

albed_2

NEXT beneficiază de feronerie de ultimă generație, cu balamale ”invizibile” încastrate, mânere din aluminiu cu un aspect minimal și închidere magnetică. Profilul înzidit al tocului din aluminiu vopsit alb, permite instalarea atât pe pereți de gips-carton cât și pe pereți de zidărie și facilitează finisarea peretelui astfel încât tocul este perfect acoperit, fără a genera detalii suplimentare de îmbinare.

Detalii complete și alte informații pe campanie next internaproject .