Meniu principal

Campania CAME „4 zile de poveste în Italia 2019” pe ultima sută de metri

campanie_came_italia_2018

Au mai rămas doar 21 de zile!

Programul ”4 zile de poveste în Italia”, este dedicat distribuitorilor la nivel naţional. Sunt aşteptaţi toţi cei care vor să se înscrie în programul de distribuţie şi care reuşesc să atingă pragurile.

Pragul de 5.000 de euro asigură o şansă la tragerea la sorţi ce se va desfăşura în prima parte a anului 2019.

Cei care se află în top 3 achiziţii vor primi câte doua excursii, iar cei care se află pe locurile 4 şi 5 câte o excursie. În plus, cine atinge pragul de 40.000 de euro va primi garantat un loc pentru vizita în Italia.

Unde se călătorește?
Prima oprire în Treviso, la sediul CAME pentru discuții și informații despre cele mai noi soluții in domeniu. Următoarea oprire: Verona, Sirmione, Lacul Garda.

italia_turist

Excursia îi va duce pe câștigătorii concursului și la Modena, recunoscută pentru gastronomia și istoria sa îndelungată.

italia_modena

Iar dupa Modena, câștigătorii vor merge la Fabrica Lamborghini să afle cum sunt construite cele mai puternice mașini. Vor descoperim liniile de productie din fabrica Lamborghini pentru a vedea cum sunt construite unele dintre cele mai impresionante masini din lume.

italia_lamborghini

 

Topul vânzărilor cu 23 zile înainte de încheierea campaniei Came „4 zile de poveste în Italia” – clasamentul firmelor care au achiziţionat până acum soluţiile Came.

 1. Techno Master Autosafe SRL
 2. Telefonica 2000 SRL
 3. Door Service SRL
 4. TIM SERV SRL
 5. L.E.T. Systems SRL
 6. EVO DIGILINE SRL
 7. EMI International SRL
 8. EMPO SYSTEMS SRL
 9. DA TE SRL
 10. AMIS TELECOM SRL
 11. CONIS DESIGN SRL
 12. VH ELECTRONIC SRL

Competiția încă nu s-a încheiat, astfel că mai aveți șanse să vă înscrieți. Regulamentul concursului este disponibil aici

 

CAME Group este o companie înfiinţată în Italia, în 1972, cu o extindere internaţional, care produce cea mai vastă gama de automatizări pentru intrări rezidenţiale şi industriale, parcări şi control acces, inclusiv dezvoltarea de sisteme domotice şi antiefracţie.

Despre Aluterm Group
Aluterm Group oferă din 1993 soluţii pentru industria construcţiilor validate în peste 2500 de proiecte care se remarcă printr-un plus de valoare prin includerea de automatizări pentru căi de acces, materiale din policarbonat şi trape sau parcări inteligente.